Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η Γαζή ως πρόεδρος της ΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ για την «αποπομπή» 6 στελεχών από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή: Εξαιρούνται όσοι δεν ήταν υποψήφιοι στην εκλογική αναμέτρηση του 2015...!

      Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η Χαριλάου Τρικούπη εξαιτίας των δημοσιευμάτων τα οποία εμφανίζουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει προχωρήσει σε «αποπομπή» 6 στελεχών από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ), κατά την τελευταία συνεδρίασή της το περασμένο Σάββατο.

 

     «Οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά» επισημαίνουν κύκλοι του περιβάλλοντος του κ. Βενιζέλου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα περί αποπομπής των Απόστολου Κακλαμάνη, τον Μανώλη Οθωνα, Χάρη Τσιόκα, Κώστα Τριαντάφυλλου, Παύλου Γερουλάνου και Ντίνας Λάζαρη από το κομματικό όργανο. 

     Συγχρόνως τονίζουν ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος ήταν παρών στη συνεδρίαση, συμμετέχοντας ενεργά στις εσωκομματικές διαδικασίες. Επιπλέον, αναμένεται σχετική ανακοίνωση του Προεδρείου της Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) περιγράφοντας τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, που συνεδρίασε πρώτη φορά μετεκλογικά. 

     Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΚΑΠ:
    Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη μη συμμετοχή ορισμένων προσώπων στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, εκ μέρους της επιτροπής καταστατικού ( ΕΚΑΠ ) 
   η πρόεδρος της Γιώτα Γαζή έκανε την ακόλουθη δήλωση:



    Η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ελέγχθηκε ενόψει της συνόδου της στις 28.2. και με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ως προς ορισμένα από τα ex officio μέλη της.

  Θεμελιώδης προϋπόθεση προκειμένου να είναι κάποιος μέλος της ΚΠΕ είναι να είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και να μην έχει προβεί σε εχθρικές ενέργειες κατά του ΠΑΣΟΚ προεκλογικά τασσόμενος δημόσια υπέρ άλλου κόμματος, δηλώνοντας δηλαδή έτσι την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ. 
   
   Ειδικότερα ως προς τους βουλευτές της προηγούμενης Βουλής, οι αποφάσεις της ΕΚΑΠ ελήφθησαν σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού το οποίο αναφέρει ότι: «θα μετέχουν Αριστίδην και όσοι εξελέγησαν το Μάιο του 2012 και δεν εξελέγησαν στην εκλογή του Ιουνίου 2012», ήταν δηλαδή υποψήφιοι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

    Κατ΄ αντιστοιχία του άρθρου αυτού θα συμμετέχουν στην ΚΠΕ οι βουλευτές που εξελέγησαν τον Μάιο ή Ιούνιο του 2012 και ήταν υποψήφιοι και δεν εξελέγησαν τον Ιανουάριο του 2015. 

     Εξαιρούνται άρα όσοι δεν ήταν υποψήφιοι στην εκλογική αναμέτρηση του 2015 και κατά μείζονα λόγο όσοι ανήκουν πλέον σε άλλα πολιτικά κόμματα.

 eklogika

7 σχόλια:

  1. Φυγετε φαντασματα, τρυπωστε στα αθλια λαγουμια σας,καταστρεψατε τον τοπο μας,και εχετε το θρασος πουλημενα ανθρωπακια να μιλατε αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ..ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γιώτα δεν αντέχει χωρίς καρέκλα. Με τα νέα ΄΄καθήκοντα΄΄ θα ξεπαστρέψει όσους μένουν έξω απο το περίπτερο που ακόμη λέγεται πασόκ για να βγάλει τα απωθημένα της απο τον καταποντισμό των τελευταίων εκλογών. Όμως πρέπει να παραδεχθούμε ότι η φωτογραφία την αδικεί, την κάνει πολύ εκδικητικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΦΤΑΨΥΧΟ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!
    ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ..
    ΕΙΧΕ ΤΟΝ.. ΚΙΝΕΖΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ..
    ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ..ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ..
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΠΕΝΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..
    ΑΘΑΝΑΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ..ΕΔΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή