Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Για τους αναγνώστες μας

Δεν έχουμε άλλο τρόπο να απαντάμε στα μηνύματά σας, ρωτάτε μεν, δεν έχουμε την δ/νσή σας όμως για να σας απαντήσουμε κατ'  ιδίαν. Δεν πειράζει, ας γίνει δημόσια:

1. δεν είναι ποτέ κλειδωμένο το μπλογκ για μηνύματα. Πολλοί διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να στείλουν τα Σαββατοκύριακα αλλά ίσως να έχει φορτωθεί το δίκτυο. Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

2. ναι, έχουμε διαπιστώσει και εμείς ότι ο δείκτης προβολών  γυρίζει το νούμερο πίσω. Μειώνει τον αριθμό επισκεπτών. Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι αυτό συμβαίνει στην  google καμιά φορά.

3. το προσωπικό e-mail είναι το ίδιο με του Blog. Δεν χρειάζεται να αναγράφετε όλα τα στοιχεία, μόνο το όνομα επιλογής.

11 σχόλια:

  1. Οχι μονο τα σαβ/κα αλλα και αλλες φορες δεν εμφανιζεται καν το πινακακι ΄΄δημοσιευση σχολιου΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΑΙΤ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μας τα λες αυτά τα πιο σοβαρά θέματα να τα σχολιάσουμε; την άλλη φορά που ρωτήσαμε γιατί δε γράφουν για το γηροκομείο έγινε χαμός. Ούτε δημοσιεύουν όλα τα σχόλια. Μήπως έχεις εσύ απωθημένα και γι αυτό χτυπιέσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΑΤΕ: “την άλλη φορά που ρωτήσαμε γιατί δε γράφουν”
    ΠΟΙΟΙ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ? ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΦΩΚΙΔΑ ΤΒ ΡΩΤΗΣΑΤΕ?
    ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να συμμετέχω σε αυτή την ανάρτηση γιατί αφορά αναγνώστες. Σεις όμως αγαπητέ μου ανώνυμε αναγνώστη, δείχνετε πολύ αναστατωμένος στα μηνύματα που γράφετε. Ηρεμήστε μη μου πάθετε τίποτα και μετά ποιος θα μηνυμάρει; Βλέπετε μόνον εσείς στείλατε μηνύματα, τα υπόλοιπα τα γράφει ο μοναδικός ιδιοκτήτης του μπλογκ, όπως ανακαλύψατε! Άοκνα στο εξής θα επαναλαμβάνω ότι είστε εξαιρετικά οξυδερκής και αποτελεσματικός ιχνηλάτης. Η μόνη μου ανησυχία είναι μήπως χάνετε τον χρόνο σας σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο που η πρότυπη σκέψη σας θεωρεί κατώτερης ενημέρωσης, με τα μονότονα μηνύματα ενός ατόμου! Είμαι μαζί σας!! Μην επιτρέπετε πια στον εαυτό σας να σπαταλά την μοναδική φαιά σας ουσία μαζί μας!

      Διαγραφή
  5. Προς τον ανωνυμο 3.02 Φιλε μου θα απογοητευτεις αν μαθεις οτι εγω εθιξα το θεμα της μη ενασχολησης του amfissa με θεματα του γηροκομειου και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν πανω μπαμπαδες ,συμπεθεροι κ.λ.π συγγενεις να μας πουν οτι τα παιδια παλευουν για την ενημερωση εθελοντικα και να τα αφησουμε ησυχα΄.Το ιδιο συμβαινει και για το θεμα του Μαρκιδειου που αφορα τους μαθητες των σχολειων της Αμφισσας κυρια.Και επισης παρα πολλα σχολια δεν τα αναρτα κανοντας μια αυστηρη ΄΄λογοκρισια΄΄θα ελεγα σε σχολια ευπρεπη αλλα καυστικα για συγκεκριμενα ατομα του δημου με τα οποια κατα ΄΄συμπτωση ΄΄ υπαρχει συγγενικη σχεση , περα του δημαρχου.Ας ειναι ομως θα δειξει η ιστορια ποια ειναι η αληθεια.Αναρωτησου λοιπον και εσυ και ο παραπανω γιατι εχει λιγοτερα σχολια.Του προτεινω εν παση περιπτωση για να μην επαιτε να ασχοληθει αυτο πρωτο με το πνευματικο κεντρο αν πληρωνονται και αν οχι γιατι;και θα καταλαβει αν θα εχει σχολια το παραπανω ιστολογιο .Αν ομως τα θεματα του δεν εχουν ενδιαφερον δεν θα υπαρχει και ανταποκριση περα απο το μη φιλοξενο περιβαλλον του οπου καμια φορα ανανεωνει τα θεματα και ανεβαει τα σχολια μετα απο πολλες ωρες ,για τα σαβ/κα κανει και 24 ως 48 ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολο το απογευμα χθες δεν μπορουσε να σχολιασει σχεδον κανεις γι αυτο αλλωστε υπαρχουν μονο 2-3 σχολια .Υπαρχει απαντηση ,μπορει να λυθει το θεμα ;μην ταλαιπωρουμαστε ασκοπως.Οσο για τα παραπανω εχουν δικηο οτι το amfissa δεν δημοσιευει σχολια ή δημοσιευει τα πλεον ανουσια και φιλικα.Το εχουν μονο για διαφημησεις και προωθηση και ρεκλαμα ημετερων ; μπα δεν το πιστευω τα παιδια εθελοντικα πασχιζουν για το κοινο καλο ...αυτο πρεπει να πιστευουμε.Παιρνουν και κονδυλια ...μπα ουτε αυτο το πιστευω και μην βγει κανεις και πει οτι παιρνουν και απο τον δημο αυτο κι αν ειναι ψεμα ..μεγαλο οτι κανουν ειναι εθελοντικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΑΣΤΕΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ.Η ΟΚΣΥΔΕΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΣΙΩΝ ΣΑΣ.

    ΣΑΛΩΝΙΤΕΣ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ c.o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανώνυμος:2:06
    Ποιο ακριβώς δικό μου "σωστό κείμενο" διάβασες "οκσυδερκή" σχολιογράφε μου; Γιατί δεν έχω γράψει κανένα από τα παραπάνω σχόλια!!!
    Αλλά, έπρεπε να κάνεις κι εσύ το καθήκον σου!Να γράψεις την παπαριά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφηστε τον ρε παιδια ,καναμε συκωτι απο τα γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή