Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Καπεντζώνης: 3η ανοικτή διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και «Βελτιστοποίηση παραγωγής και προώθησης ελαιολάδου και ελαιουργικών προϊόντων»....

   Συνεδριάζει σήμερα  στο Λιδωρίκι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, μετά από κατεπείγουσα πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη,  με  4 θέματα στην ημερήσια διάταξη.


   Το τέταρτο θέμα να αφορά την κάλυψη εξόδων συμμετοχής του Δήμου Δωρίδος στην 3η ανοικτή διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15-16 Νοεμβρίου 2012,  καθώς και στο συνέδριο «Βελτιστοποίηση παραγωγής και προώθησης ελαιολάδου και ελαιουργικών προϊόντων» που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο στις 2 Νοεμβρίου 2012, στα πλαίσια της πίστωσης με τίτλο «Συμμετοχές σε συνέδρια συναντήσεις και διαλέξεις» με έκδοση εντάλματος προπληρωμής:

  ΘΕΜΑ 4ο: Τροποποίηση της υπ’αριθμ. 120/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα {‘Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή εξόδων μετακίνησης, διαμονής, ημερήσιας αποζημίωσης κλπ. για τους εκπροσώπους του Δήμου Δωρίδος , που θα συμμετέχουν στην ‘3η ανοιχτή διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2012... 


} 


1 σχόλιο:

  1. Αλλοι ζητουν καλυψη εξοδων για συμμετοχη σε συνεδρια προωθησης των προιοντων (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ) και αλλοι ζητουν καλυψη εξοδων για μεταβαση στη Μελβουρνη ( ευτυχως μετα το κραξιμο το πηρε πισω ,θα βρει αλλο τροπο διακοπων ).Σημεια των καιρων οπου αλλοι θα γραψουν ιστορια και αλλους θα τους φτυνει η ιστορια .Ετσι και αλλιως εμεις δεν εχουμε λαδια για προωθηση ή εχουμε;Εμεις σιγουρα εχουμε λαδι για λαδωματα και για λαδιαρηδες και εχουμε πολλους απο δαυτους.Συγχαρητηρια στον Καπετζωνη δειχνει οτι το κατεχει το αθλημα ή τουλαχιστον παιρνει πρωτοβουλιες που βγαζουν μπροστα τη Δωριδα.Εμεις κατοπιν ενεργειων τους παμε απο το κακο στο χειροτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή