Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

«Υπόγειες διευθετήσεις» για το Τ.Ε.Ι. της Άμφισσας


Από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Γαζή μας εστάλη το παρακάτω: 



Σχόλιο της εφημερίδας «ΗΜΕΡΑ» της Φθιώτιδας για το Τ.Ε.Ι. της Άμφισσας

«Υπόγειες διευθετήσεις»
 Φωτίζεται σιγά – σιγά, το παρασκήνιο της αιφνιδιαστικής απόφασης του τμήματος του Τ.Ε.Ι. Λαμίας – να μεταφερθεί το παράρτημα στην Άμφισσα πίσω στην πρωτεύουσα της περιφέρειας. Απ’ ότι έγινε γνωστό η ιδέα ανήκει σε συγκεκριμένους καθηγητές του Τ.Ε.Ι. Λαμίας και στην ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, οι οποίοι ανέλαβαν να «κάνουν τη δουλειά». Σε μια εκδήλωση συντεχνιακού παροξυσμού, η οποία δείχνει πως αντιλαμβάνονται την δημόσια «τριτοβάθμια) εκπαίδευση. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, μόνο για να βολευτούν πρόσωπα και καταστάσεις. Σύμφωνα με καταγγελίες μελών του Μ.Α.Σ. (ΚΝΕ), τ’ οποίο διαφώνησε με το πνεύμα και το γράμμα της συγκεκριμένης απόφασης, υπήρξαν τραμπουκισμοί της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ εναντίον τους. Το ζήτημα δεν είχε κάποια επιστημονική βάση συζήτησης, ούτε η επάνοδος του τμήματος της Άμφισσας στην Λαμία τεκμηριώθηκε. Μια αποκαλυπτική εικόνα ιδρύματος που λειτουργεί ως παραμάγαζο ευτελών συμφερόντων, τ’ οποίο φιλοδοξεί (τρομάρα του) ν’ αποτελέσει πυλώνα ακαδημαϊκό στον τόπο μας.

7 σχόλια:

  1. Κ. Γαζή μήπως ξεχάσατε ότι συγκυβερνάτε με την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Γαζή με τη κίνησή της αυτή είναι σαν να πετάει τη μπάλα στη κερκίδα....
    Ταρακούνησαν ένα Ανώτατο ίδρυμα και μία τοπική κοινωνία κάποιοι τόσο απλά ; Αυτό ήταν όλο ;
    Μερικοί τραμπουκίζοντες Καθηγητές της ΝΔ και της ΚΝΕ , γιατί από τη ΠΑΣΚΕ δεν υπήρχε κανένας ;
    Οι πολιτικοί-κομματικοί παράγοντες του τόπου, δεν πήραν χαμπάρι τίποτα ;
    Για άλλη μία φορά τους ξεπέρασαν τα γεγονότα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η "ΗΜΕΡΑ" ΤΟΥ ,ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΗ, Κ. ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ" ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ" ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ , ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ΒΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα...οι μόνες υπόγειες διευθετήσεις είναι τα μνημόνια που ψηφίζετε μαζί με τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ!!! Καλά κάνει και μας στέλνει ραβασάκια η κα Γαζή... Τι άλλο της έμεινε να κάνει πια; Προσπαθεί να πιαστεί από όπου βρει για να καλύψει την αποτυχία της Άμφισσας στο θέμα αυτό! Κια τις δικές της ευθύνες βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΕΦ. "ΗΜΕΡΑ"ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΗ Κ.ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ "ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ", ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ...ΒΡΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να υπενθυμίσουμε στην κ. Γαζή οτι η παράταξή της έχει ήδη υπογράψει μήνες πριν την συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ολη τη χώρα, βάζοντας τέρμα στο ρητό «κάθε πόλη και πανεπιστήμιο, κάθε χωριό και ΤΕΙ». Μάλιστα στην κυβέρνηση μιλούσαν για κατάργηση του 1/5 όλων των τμημάτων.Ας μην προσπαθεί λοιπον η κα Αντιπεριφεριάρχης να αποποιηθεί των ευθυνών της ίδιας και της "τοπικής Τρόϊκας" με το να ρίχνουν τις ευθύνες σε 5 καθηγητές. Λέτε εαν υπήρχαν αλλοι 5 τέτοιοι καθηγητές και κάνανε το ιδιο πράγμα στο παράρτημα του Καρπενησίου να τα κατάφερναν με την Ντόρα και το Μητσοτακαίϊκο απέναντι; Εεεε... τι λέτε κ. Γαζή θα το κατάφερναν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....
    Πρώτο, γιατί δεν έχουν δύναμη....
    Ούτε η Γαζή, ούτε ο Φουσέκης, ούτε η Μανδρέκα....
    Δεύτερο, γιατί σκέφτονται ότι άν λίγο κουνηθούν δεν θα δούν κομματικό φώς ούτε στον ύπνο τους....
    Τρίτο, κανένας και καμία απο αυτούς/ές δεν είναι αγωνιστής για το τόπο του , μόνο το προσωπικό τους όφελος σκέφτονται...
    Και η Φωκίδα κοιτάει , όπως πάντα, απαθής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή