Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Κυκλοφοριακό Άμφισσας: Ο…Πίου πέτυχε!




   Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης συζητείται η Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (τελικού) του έργου «Εφαρμογή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στο Ιστορικό Κέντρο της Άμφισσας» με  Εισηγητή τον Δημήτριο Δήμο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
 Γρήγορα και έγκαιρα. Φαίνεται ότι το μέτρο απέδωσε και άμεσα προωθείται η ψήφιση της τελικής εφαρμογής… εμείς είχαμε προ ημερών δημοσιεύσει άρθρο στην εφημερίδα μας με την ευχή να ευοδωθούν οι αλλαγές στην πρωτεύουσα….

“Λοιπόν, ο Πίου έκανε το θαύμα του! 
Στην Άμφισσα ήρθε ο Πίου!
Το παιδί βάζει γκολ απ’ τα αποδυτήρια!
Και στα φανάρια πουλάει ξυστό…
Πάρτε κάρτα διαρκείας, ΟΛΟΙ!!! ”

   Εν μέσω θέρους και με το θερμόμετρο να κοκκινίζει από τους 41ο βαθμούς Κελσίου,  η κυκλοφοριακή ρύθμιση της πρωτεύουσάς μας υλοποιείται πανηγυρικά.

  Ως ώφειλε η δημοτική αρχή, εξουσιοδότησε τον αντιδήμαρχο της Άμφισσας κ. Ταγκαλή και εξέδωσε ειδοποίηση με την οποία  διευκρινίζεται  ότι  τώρα έρχεται η λύση για τα προβλήματα των Αμφισσέων: 
  μην φοβάστε αγαπημένοι μου, δεν πειράζει αν δεν έχετε να πληρώσετε την εφορία σας, τα φάρμακά σας, τα ψώνια σας, την βενζίνη σας…τώρα,  μπορείτε να έχετε  «Κάρτα στάθμευσης μόνιμου κατοίκου» της πόλης!  Πείτε την αλήθεια! Μπορούσατε να το φανταστείτε;  

 Εάν μάλιστα είστε κάτοικοι του κέντρου, άι, άι!  γίνεστε αυτόματα και  δικαιούχοι των Σημάτων Μόνιμου Κατοίκου!  ποιος σας πιάνει!...

 Αν τώρα, ανήκετε στην σπάνια εκείνη κατηγορία που δεν έχετε πληρώσει το χαράτσι, χρωστάτε στην ΔΕΗ, δεν μπορείτε να πάρετε φορολογική ενημερότητα, δεν έχετε καλό Ε1, Ε2, κλπ, χρωστάτε δόσεις στις τράπεζες,  είστε νοικάρης και δυσκολεύεστε, είστε ιδιοκτήτης και δυσκολεύεστε, δεν έχετε δουλειά στο μαγαζί σας, τότε τι  χρειάζεστε αυτοκίνητο;  
 Μη ξοδεύεστε για βενζίνη. Έχετέ το παρκαρισμένο στο σπίτι σας  και να προσεύχεστε να μη σας διαγραμμίσουν…κι αν δυσκολεύεστε να μεταφερθείτε σε τράπεζες, γιατρούς, υπηρεσίες, καταστήματα, σκεφθείτε το σαν λύση: δεν ξοδεύετε. 
   Δεν μπορείτε εσείς να γίνεστε τροχοπέδη και να θέλετε να χρησιμοποιείτε και να παρκάρετε το αμάξι σας στις πλατείες  και στο εμπορικό κέντρο!  Ποιοι νομίσατε ότι είστε; 

   Όταν υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο «αμισθί» και με την προοπτική της δημιουργίας νέου κύματος «εν ζωή ευεργετών» για την πατρίδα ρε..., εσείς σιωπήτω, εγέρθητω, και συμμορφωθήτω  με τις αποφάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου