Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο τιμόνι του "ΠΑΣ Λαμία 1964"

Νέο όνομα, νέα εποχή, νέα πρόσωπα, γερές βάσεις, υψηλοί στόχοι....

 


Η συγχώνευση του Αγρότη Λειανακλαδίου και του ΑΣ Λαμία είναι πλέον γεγονός και η νέα ομάδα "ΠΑΣ Λαμία 1964" θα αγωνιστεί στην επόμενη σεζόν στη Δ΄ Εθνική, ενώ ο στόχος είναι να βρεθεί την επόμενη χρονιά στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο πήχης μπορεί να μπαίνει ψηλά, αλλά αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, λένε ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός, αφού έχουν μπει γερά θεμέλια και τα νέα πρόσωπα εκτός από το καλό κλίμα που δημιουργούν στην ομάδα, είναι έτοιμα να βάλουν το χέρι στην τσέπη, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, για να καταφέρουν να ανεβάσουν την ομάδα της Λαμίας εκεί που της αξίζει πραγματικά.

Οι πληροφορίες του LamiaReport  αναφέρουν ότι πρόεδρος στο νέο Δ.Σ., θα αναλάβει ο επιχειρηματίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έχοντας και την στήριξη του μηχανικού Τάσου Ξάνθη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου, ενώ το 7μελές Δ.Σ. θα πλαισιώνουν ακόμη οι: Γιώργος Μοδιάτης- επιχειρηματίας, Μάκης Πρέντζας - Οδοντίατρος, Γιώργος Ζαγκανάς - Γυμναστής και πρώην πρόεδρος, Χρήστος Νίκλας - Λογιστής και Θανάσης Καραχάλιος - Στρατιωτικός.

Ο νέος πρόεδρος του "ΠΑΣ Λαμία 1964", Πανουργιάς Παπαϊωάννου(φώτο), κατάγεται από τη Γραβιά, είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας, φίλος και κουμπάρος του Κλέαρχου Περγαντά, έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει Φωκικές ομάδες, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εισβάλλει δυναμικά και στο χώρο των ΜΜΕ στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.
LamiaReport 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου