Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τελειώνει αίσια η υπόθεση Μαϊάμι Ιτέας


   Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας  Νίκος Γιωγάκης σήμερα στην εκπομπή μας  ανακοίνωσε δημόσια ότι βαίνει προς εκτόνωση η υπόθεση που έχει προκαλέσει τόσο θόρυβο 

στην περιοχή.

  Ο λόγος για το Μαϊάμι,  το χαρακτηριστικότερο σημείο της Ιτέας, υπόθεση για την οποία  προέκυψαν και παρεμβάσεις  από φορείς ως μη ώφειλαν!  Ιδιαίτερη εντύπωση  και πολλά ερωτηματικά  αφήνονται αναπάντητα σχετικά με  διάφορες ανακοινώσεις  χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο.
 Γιατί άραγε;

 Ο κ. Γιωγάκης  πάντως,  διαβεβαίωσε ότι δεν υποβλήθηκε ΠΟΤΕ ένσταση στην Λιμενική Επιτροπή, ούτε και στην Υπερπεριφέρεια υπάρχει κάτι που να δείχνει κάποιου είδους παρέμβαση.
    Το όλο θέμα,  από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, είπε ο κ. Γιωγάκης, προκλήθηκε από την  ερμηνεία της προϊσταμένης αρχής για την απόφαση  του Λιμενικού Ταμείου περί της μορφής διεξαγωγής  της δημοπρασίας.
  Όμως τώρα τα πράγματα ξεκαθάρισαν και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και συνεργάστηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο με το Λιμενικό Ταμείο   επί της υπόθεσης. Θέλω να ευχαριστήσω για  την στάση τους  
την κυρία Βούσουρα,
 τον κ Κουρελή,
τον κ. Ηλιόπουλο,
τον κ. Καραμπέτσο,
τον κ. Καρκούλια,
τον κ. Ζαχαριά,
τον Κ. Καλαφάτη
και τον κ. Παπαδόπουλο.
 Είναι όλοι όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό,  εξαιρετικά συνεργάσιμοι επαγγελματίες, οι οποίοι βοήθησαν με την εντιμότητά τους και την αξιοπρέπειά τους την όλη διαδικασία.  Και με τους οποίους  θα συνεργαστούμε σίγουρα στο μέλλον.

 Η απόφαση θα είναι στα χέρια μας την Τετάρτη και  θα δοθεί η άδεια να συνεχίσει τις  εργασίες ο κ. Δελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου