Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χρήστος Βανδώρος: να σταθούμε πιο αποφασιστικά στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας...Βίντεο!

    Στις παρακάτω διευθύνσεις μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα αλλά και σχόλια από την συγκέντρωση πορεία και ομιλίες που έγιναν την Τετάρτη 10-12-2014 στην εκδήλωση με πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Άμφισσας.
    Μια καθόλα επιτυχημένη προσπάθεια την οποία Οφείλουμε να στηρίξουμε, ειδικά τώρα που τα διάφορα "κέντρα - παράκεντρα " ανακαλύπτουν είτε ότι δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, η ότι δεν γίνεται τίποτα, η προσπαθούν να καβαλήσουν στην κατάσταση και να καθίσουν πάνω στη σέλα της υποταγής του κινήματος.

    Ας δουλέψουμε πιο μαζικά και αποφασιστικά. 
 Το συρτάρι με τις εύκολες λύσεις, τις μεγαλόστομες ρητορείες, τις πολύ ψηλές σημαίες που κυματίζουν τόσο ψηλά που δεν τις βλέπει κανένας έχει κλείσει.

    Η ανασυγκρότηση του κινήματος με όρους ταξικής αυτονόμησης είναι αναγκαίος όσο ποτέ. 
 Αλλιώς …εδώ θα μας σκοτώνουν κάθε μέρα… με την υγεία με την παιδεία με την ανεργία με το κράτος εφορίας με την «δημοκρατική Ολιγαρχία» που επιβάλλουν.

    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ και  ΝΙΚΑΜΕ.

        Χρήστος Βανδώρος 





μετά την συγκέντρωση στην είσοδο της πόλης της Αμφισσας και παρά την συνεχή βροχή, γίνεται πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία από όπου και το παραπάνω απόσπασμα. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ένα σωματείο με την συμπαράσταση και των μαζικών φορέων διεκδικεί ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ δυναμικά το πολυτιμότερο αγαθό δηλ την ΥΓΕΙΑ




 την Τετάρτη 10-12-2014 στην είσοδο της Άμφισσας γίνεται συγκέντρωση πολιτών της περιοχής Φωκίδας με πρωτοβουλία του σωματείου. Κόντρα στις Κασάνδρες του ...δεν γίνεται τίποτα πάνω από 150 πολίτες παρά την συνεχή βροχή μαζευόμαστε διαδηλώνουμε, και με πορεία καταλήγουμε στην κεντρική πλατεία. Με κεντρικό σύνθημα "εσείς μιλάτε για κέρδη κ ζημιές κι εμείς για ανθρώπινες ζωές" διεκδικούμε το δικαίωμα στην καθολικ΄ή δημόσια υπηρεσία υγείας. Οι πολίτες θα κλιμακώσουν τον αγώνα οτυς τις επόμενες ημέρες. Την Παρασκευή με το ίδιο θέμα γίνεται συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία της Άμφισσας.

  

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ή ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ???
    ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή