Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

ΚΚΕ Φωκίδας: θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της "ιδιωτικοποίησης"... απαιτούμε πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας χωρίς συγκάλυψη…

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 

 

Eurokinissi

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 

 

 Είναι μια μέρα ανείπωτης θλίψης για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Είναι μια μέρα οργής για το πως είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

            Ως ΚΚΕ απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε.

            Το ίδιο τραγικό συμβάν και τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σταδιακά αποκαλύπτουν τις συνέπειες των ιδιωτικοποιήσεων στη ζωή όλων μας. Τι έχουν να πουν άραγε σήμερα οι θαυμαστές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που τάχα «θα αναβάθμιζε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών»; Το «ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον» και η «υγιής επιχειρηματικότητα» που ευαγγελίζονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούν, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Έχουμε κάθε λόγο να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.  

            Ως ΚΚΕ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Από την πρώτη στιγμή το Κόμμα μας κάλεσε σε ένταση των προσπαθειών για τον εντοπισμό των αγνοουμένων και σε ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών. Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί με πάθος και σεβασμό στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται τόσο σκληρά.

            Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το σύνθημα:

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου