Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας για την κινητοποίηση στην ΔΕΗ της Ναυπάκτου...


 

 

Κινητοποίηση στη ΔΕΗ της Ναυπάκτου πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς της περιοχής. 

 Συμβολικά έκαψαν λογαριασμούς ρεύματος, ενώ φώναξαν συνθήματα όπως «Όχι στην ακρίβεια και την ανεργία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία» και «Η ακρίβεια τρώει τους μισθούς μας, πονάμε όταν βλέπουμε τους λογαριασμούς μας». 

  Παράλληλα, με σύντομες παρεμβάσεις από εκπροσώπους των Σωματείων και των φορέων αναδείχτηκε το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας που κατατρώει το εργατικό - λαϊκό εισόδημα, ενώ προβλήθηκαν και μέτρα ουσιαστικής προστασίας και ανακούφισης των εργατικών - λαϊκών οικογενειών. 

  Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε συνάντηση με τον διευθυντή της ΔΕΗ, στον οποίο αντιπροσωπεία έθεσε τα προβλήματα που απορρέουν από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. 

  Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Φωκίδας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν.Φωκίδας, το Παράρτημα Δωρίδας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Φωκίδας, το Παράρτημα Ναυπάκτου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας και η «Αγωνιστική Ενότητα» Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας. 

 Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου