Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Συνταξιούχοι Φωκίδας: Βγαίνουμε στο δρόμο! Σήμερα στην μεγάλη συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα!...

 ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

 Φουντώνει η ακρίβεια!

 Η φτώχεια μπαίνει στα σπίτια μας! 

Μας οδηγούν στην εξαθλίωση

    Τα παραπάνω δεν είναι  φαινόμενα από το πουθενά! Είναι εγκλήματα όλων αυτών που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και ειδικά από την εποχή των μνημονίων μέχρι τις μέρες μας, απέναντι σε εμάς, τους συνταξιούχους.

  Πετσόκοψαν τα εισοδήματά μας κατά 40 και 50% λέγοντάς μας να κάνουμε υπομονή  μέχρι να βγούμε από τα μνημόνια. Πανηγυρίζουν δε πού βγήκαμε…όμως οι συντάξεις μας εκεί. Καθηλωμένες για πάνω από 10 χρόνια. Με κομμένα τα δώρα και τα επιδόματα! Με κρατήσεις 6% για την υγεία και υγεία να μην έχουμε!

   Μετά ήρθε η υγειονομική κρίση και θα έπρεπε να κάνουμε υπομονή μέχρι να περάσει και αυτή. Μας άφησαν χωρίς γιατρούς και νοσοκομεία να πεθαίνουν οι συνάδελφοί μας σαν κοτόπουλα!

  Τώρα είναι ο πόλεμος και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι  να τελειώσει και αυτός! Και δώστου οι καθημερινές ανατιμήσεις σε ρεύμα και καύσιμα, σε τρόφιμα και φάρμακα! Εμείς να φτωχαίνουμε όλο και περισσότερο και οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι να μην ξέρουν τι να κάνουν τον συνεχώς διευρυμένο πλούτο που παράγουν τα παιδιά μας με μισθούς πείνας! Και μην έχει κανείς μας αυταπάτες ότι αυτό θα σταματήσει όταν (και άμα) τελειώσει κι αυτός!! Μετά θα έχουμε τους εξοπλισμούς και τις αγορές του αιώνα (για να προφυλαχθούμε από το σύμμαχο μας στο ΝΑΤΟ (!!!) και πάει λέγοντας!

   Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες, των τηλεοπτικών καναλιών και μερίδας του τύπου που καθημερινά μας πιπιλάν τα αυτιά για δήθεν αυξήσεις στις συντάξεις, για αναδρομικά, για ενισχύσεις των 200 ευρώ, για επιδοτήσεις στα καύσιμα και στο ρεύμα. Μας κοροϊδεύουν με τα ψίχουλα που μας πετάνε όταν ήδη οι περικοπές τους είναι υπερπολλαπλάσιες! Ότι και να δώσουν έχει ήδη εξανεμιστεί εδώ και καιρό από τις τεράστιες ανατιμήσεις! 

   Μας θέλουν καθηλωμένους παρακολουθώντας ριάλιτυ και τους εργατολόγους να διαλαλούν την πραμάτεια (των δήθεν παροχών) για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν την ίδια πολιτική!

Δ ε ν   π ά ε ι   ά λ λ ο !

    Στο χέρι μας είναι να βάλουμε φρένο σε αυτή τη πολιτική που μας τσακίζει! Που από εμάς κόβει, και κόβει, και κόβει, και από την άλλη δίνει απλόχερα αυτά, που από εμάς κλέβει, στους επιχειρηματίες για την επιδότηση της πράσινης ανάπτυξης και τα πράσινα άλογα!

  

Βγαίνουμε στο δρόμο. Οργανωμένα παίρνουμε μέρος στη μεγάλη συγκέντρωση όλων των συνταξιούχων, όλων των ταμείων στην Αθήνα

την Παρασκευή   24 Ιούνη στην Αθήνα

θα είμαστε όλοι εκεί

Δωρεάν λεωφορεία με αναχώρηση

Από Άμφισσα 7,30 (πλ. παιδικής χαράς)  και από Ιτέα 7,45 (Μόλος)

 

Κλείστε θέσεις στα τηλέφωνα 6978225865 ( Γιώργος Ιωσηφίδης )

                                                            6939663124 ( Βασίλης Μαργώνης )








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου