Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ: Θεματική Γενική Συνέλευση - ΓΣ «ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ» - ΔΙΚΗ 6/6/22 – DRONES – ΠΡΟΚΑΤ – ΕΦΟΡΙΑ...

ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ

ΓΣ «ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ» - 

ΔΙΚΗ 6/6/22 – DRONES – ΠΡΟΚΑΤ – ΕΦΟΡΙΑ

 


 

Συνάδελφοι,

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη η Θεματική Γενική Συνέλευση με θέμα «Αλτσχάιμερ».

Επιτυχία ποιοτική λόγω του επιπέδου της ομιλήτριας Νευρολόγου Καθηγήτριας ΑΠΘ κας Μάγδας Τσολάκη, Προέδρου Ελληνικής Ομοσπονδίας νόσου Αλτσχάιμερ, επιτυχία αριθμού συμμετοχών (άνω των 130) και επιπέδου ερωτήσεων.

Έγινε φανερό ότι η άνοια δεν είναι πλέον ανίατη ενώ υπάρχει και ασφαλής πρόγνωση για την προδιάθεση κάποιου να την υποστεί. Η πρόληψη και η θεραπεία της μάλιστα περνάνε από φυσικές πρακτικές και τρόφιμα ή σκευάσματα (άσκηση, λάδι, κρόκος, φύκια κλπ).

Θα αδικήσουμε την απόλυτη πληρότητα της επιστημονικής έκθεσης του θέματος αν επιχειρήσουμε μια περίληψη των όσων ακούστηκαν και θα δώσουμε τη σφαλερή ιδέα ότι η αντιμετώπιση είναι απλή είτε θέμα κάποιας ρετσέτας. Απαιτείται ολιστική αντιμετώπιση της μάστιγας αυτής που ταυτόχρονα συνιστά και φυσικό τρόπο ζωής. Η διαπρεπής ερευνήτρια μάλιστα ενέταξε και την πνευματικότητα σε αυτήν, καθιστώντας την ολοκλήρωση προσέγγισης αξεπέραστη.

Μετά τόση επιτυχία προγραμματίσαμε νέα μας Θεματική ΓΣ με την εξαίρετη ερευνήτρια, με ειδικότερο Θέμα αυτή τη φορά "ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ" που ταιριάζει άριστα και με το στόχο μας για συμβολή σε "στοχευμένη Ανάπτυξη"

Για όσους επιθυμούν τη σοβαρή αντιμετώπιση αλλά δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, μεριμνήσαμε για την μαγνητοφώνηση της παρουσίασης και όσων ακολούθησαν και πιστέψτε μας είναι η πιο ενδιαφέρουσα «ταινία» που θα παρακολουθήσετε κρατώντας σημειώσεις, όποτε έχετε την κατάλληλη διάθεση και αποφασιστικότητα. Την βλέπετε πατώντας στο : 

Video

Στη συνέχεια το αποθηκεύετε σε στικ για να μη σας τρώει χώρο ή άμα κρατήσετε σημειώσεις το σβήνετε

 

========================================

Συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα στις 6/6 εκδικάζονται τα ασφαλιστικά για τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης εκλογών στην ΕΣΤΑΜΕΔΕ. Λογικά το Δικαστήριο θα επεκτείνει τη θητεία του προσωρινού ΔΣ που όρισε η Διαταγή μέχρις έκδοσης της αποφάσεώς του και μάλλον θα το επαναδιορίσει για διεξαγωγή έντιμων και νόμιμων εκλογών. 

Εντύπωση προκαλεί το θράσος της Πανεπιστημονικής που συγκαλεί «διαδήλωση», έστω με τους καμιά εικοσαριά που την ακολουθούν σε τέτοια, για να αποπειραθεί να επηρεάσει την απόφαση του Δικαστή με «επιχειρήματα» του τύπου «κάτω τα χέρια απ’ την ΕΣΤΑΜΕΔΕ». Από μας όποιος ενδιαφέρεται για τη δίκη είναι ευπρόσδεκτος να την παρακολουθήσει με την κοσμιότητα και νηφαλιότητα που μας διακρίνει. Εκείνο που επιβάλλεται όμως καθ’ ημάς, είναι να υπογράψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, πάνω από τους 180 της προηγούμενης φοράς, την εξουσιοδότηση προς την κυρία Δικηγόρο ως παρεμβαίνοντες στο αίτημα των ουδέτερων μελών περί ορισμού προσωρινού ΔΣ κατάργησης της διαρχίας, που επί 3 χρόνια έβλαψε αφάνταστα το σωματείο. Η μαζικότητα του αιτήματος θα ληφθεί οπωσδήποτε σοβαρά υπόψη από τον Δικαστή. Το κείμενο σας έχει ήδη σταλεί και μπορείτε να το υπογράψετε εντάσσοντάς το σε Υπεύθυνη Δήλωση του gov gr ή εν ανάγκη με θεώρηση σε ΚΕΠ.

 

======================================

Συνάδελφοι,

Αλιεύσαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση, ότι μαθητές στην Κίνα ανακάλυψαν μια ενδιαφέρουσα πατέντα για κατασκευή σμηνών drones για πάμπολλες εφαρμογές. Αν κάποιοι ενδιαφέρονται να επιδιώξουμε την αντιπροσώπευσή της, μπορούν να μας το δηλώσουν με Ημέιλ. Θυμίζουμε ότι Έλληνες πρωτοξεκίνησαν την έρευνα για drones, αλλά καταντήσαμε ουραγοί έναντι των επικίνδυνων γειτόνων μας. Ήδη από τους παρόντες δήλωσαν 4.

 

=================================================

Συνάδελφοι,

Ως γνωστό ένας από τους ουσιωδέστερους προγραμματικούς στόχους μας είναι η επιβοήθηση «Στοχευμένης Νεοκοινοτικής Ανάπτυξης». Συντελεστής βασικός για την επίτευξή της είναι η ανάπτυξη σοβαρής σύγχρονης Προκατασκευής. Αποφασίσαμε λοιπόν να καταρτίσουμε ένα όσο το δυνατό πιο πλήρες αρχείο σχετικών πατεντών και κατασκευαστών. Όσοι διαθέτουν ή γνωρίζουν κάτι τέτοιο σοβαρό, καλούνται να το υποβάλουν στο σωματείο για να το αρχειοθετήσουμε και να το προβάλουμε.

 

===================================================

Συνάδελφοι,

Για τη φορολογική δήλωση του επόμενου έτους υπάρχει μια πληροφόρηση που θα μας ωφελήσει ως πρόσωπα για την επίτευξη σημαντικής μείωσης του καταβαλλόμενου φόρου. Διαβάστε την και ακολουθήστε την :         https://www.ot.gr/2022/03/29/forologia/forologikos-odigos-8-apantiseis-gia-tis-xryses-apodeikseis-pou-koureyoun-to-foro-eisodimatos/

 

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,  ΚΑΙΝΟΤΟΜA, ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου