Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αφροδίτη Παπαθανάση: ΥΠΟΜΝΗΜΑ στην Μενδώνη για Αγιογραφίες Παπαλουκά και Αρχαιολογική ανάδειξη Δωρίδας...

 

 


ΥΠΟΜΝΗΜΑ προς ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΜΕΝΔΩΝΗ 
 

  Με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού , κ. Λίνας Μενδώνη, στην Άμφισσα και την σύσκεψη φορέων για θέματα αρμοδιότητάς της, την Τρίτη 21.09.2021 και σε συνέχεια των σημαντικών θεμάτων που Αυτοδιοίκηση και Φορείς θα θέσουν, θα ήθελα από την πλευρά μου να καταθέσω προτάσεις για τα ακόλουθα ζητήματα: 

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

33100 ΑΜΦΙΣΣΑ

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ  προς  ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΜΕΝΔΩΝΗ

20.09.2021

 

Με αφορμή την επίσκεψη της  Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού , κ. Λίνας Μενδώνη, στην Άμφισσα και την σύσκεψη φορέων για θέματα αρμοδιότητάς της, την Τρίτη 21.09.2021 και σε συνέχεια των σημαντικών θεμάτων που Αυτοδιοίκηση και Φορείς θα θέσουν, θα ήθελα από την πλευρά μου να καταθέσω προτάσεις για  τα ακόλουθα ζητήματα :

1.       Την ανάγκη για την καταγραφή, συντήρηση  και έκθεση των ανθιβόλων  Παπαλουκά.

Επείγον είναι το θέμα της συντήρησης τους και στη συνέχεια η συνεργασία Δήμου Δελφών και Υπουργείου Πολιτισμού για δημιουργία μόνιμης έκθεσης στην Άμφισσα και διοργάνωση περιοδικών εκθέσεων στην Αθήνα.

 

2.       Την ανάγκη επιτάχυνσης των εργασιών και της ολοκλήρωσης του έργου αποκατάστασης των αγιογραφιών Παπαλουκά στην Μητρόπολη Άμφισσας.

 

3.       Την αποκατάσταση των αγιογραφιών στο Μοναστήρι Προσηλίου.

 

4.       Την πρόταση, την  ανάγκη , η Περιφέρεια Στερεάς σε συνεργασία με το Υπ. Πολιτισμού, να εξετάσουν δυνατότητες για δέσμευση πόρων για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου του Καλλίου.

 

5.       Την πρόταση για τη δημιουργία έκθεσης  εποπτικού υλικού, με δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου από την Περιφέρεια, στην οποία παρουσιάζεται  η ιστορία του τόπου γύρω από την Λίμνη Μόρνου,  από τους αρχαίους έως τους βυζαντινούς χρόνους, με πρώτη επιλογή το δημοτικό σχολείο Δ.Κ. Μαλανδρίνου, με αναφορά στον αρχαίο Φύσκο.

 

6.       Την ανάγκη για έργο στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ. Θα μπορούσε, στη νέα προγραμματική περίοδο, να υπάρξει πρόσκληση ΕΣΠΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  που να αφορά έργο για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ και τη δαπάνη για την ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ που απαιτείται. Όπως γνωρίζετε  χρειάζεται επικαιροποίηση των οικονομοτεχνικών μελετών και  εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της επισκευής του κτηρίου του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ, ενώ μετά το πέρας των εργασιών αυτών, θα πρέπει να ακολουθήσει και η μουσειολογική μελέτη.

 

7.       Συνεργασία με το Υπ. Πολιτισμού, το Δήμο Δωρίδας και την ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ για την δημιουργία μόνιμης έκθεσης οπτικοακουστικού υλικού, που θα αφηγείται την ιστορία της περιοχής, τις αλλαγές,  το Κάλλιο, τα μνημεία και τις υποδομές που χάθηκαν με την κατασκευή του φράγματος του Μόρνου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στον απολογισμό της Εταιρικής Ευθύνης της ΕΥΔΑΠ ΑΕ δεν υπάρχει μια λέξη και μια δράση για την περιοχή του Ταμιευτήρα, ενώ μια εξαιρετική πρωτοβουλία, έκθεση για τα 90 χρόνια κατασκευής του φράγματος στον Μαραθώνα https://www.cnn.gr/focus/story/197145/90-xronia-fragma-marathona-gia-proti-fora-to-arxeio-tis-eydap-se-mia-monadiki-ekthesi

 

8.       Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω, στα πλαίσια εκπαιδευτικού, επιστημονικού προγράμματος , σ ε συνεργασία του Υπ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με  την  ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,  ώστε να καταστεί δυνατή η υλοποίηση έργου, μελέτες και κατασκευής, ενός πιστού αντιγράφου Γαλαξιδιώτικου καραβιού.

 

 

Με εκτίμηση

 

Παπαθανάση Αφροδίτη

τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ

 

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ

33100 ΑΜΦΙΣΣΑ

 

14.02.2020

 

 

Πρόταση προς την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για  την " πολιτιστική προστασία και ανάδειξη της περιοχής γύρω από τον Ταμιευτήρα του Μόρνου"

 

 

 

Κύριε Περιφερειάρχη,

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

 

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Φωκίδας συμβάλλει και ο Ταμιευτήρας Μόρνου.

Η κατασκευή του επηρέασε την οικονομία της περιοχής γύρω από τον Ταμιευτήρα, αλλά και τις ζωές των κατοίκων.

 

Γνωρίζουμε ότι θέλετε ότι και εμείς : το καλύτερο δυνατό για την περιοχή.

 

Αποτελεί χρέος μας προς την πολιτισμική παρακαταθήκη της Δωρίδας και προς τις επόμενες γενεές, να μην αφήσουμε την ιστορία της περιοχής γύρω από τον Ταμιευτήρα να "ξεχαστεί".

 

Με την εμπειρία του διαθέτετε, την δυνατότητα εξειδίκευσης του ΕΣΠΑ ΣΤΕΡΕΑΣ, αλλά και με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, που σαφώς θα διεκδικήσετε και για τη Φωκίδα και τη Στερεά, θα θέλαμε να προγραμματίσετε, συνέργιες με τα συναρμόδια Υπουργεία, δράσεις και προγράμματα χρηματοδότησης για τα ακόλουθα θέματα που αφορούν την πολιτιστική προστασία και ανάδειξη της περιοχής γύρω από τον Ταμιευτήρα:

 

 

1.        Συνεργασία με το Υπ. Πολιτισμού, όπου η Περιφέρεια θα μπορεί να εγγυηθεί δέσμευση πόρων για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου του Καλλίου, καθώς το Υπουργείο θα προχωρά με τις μελέτες τοπογράφησης και αποτύπωσης και αποκατάστασης των μνημείων.

 

2.        Συνεργασία με  το Δήμο Δωρίδας και την ΕΦΑ Φωκίδας, ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία έκθεσης  εποπτικού υλικού, με δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου από την Περιφέρεια, στην οποία παρουσιάζεται  η ιστορία του τόπου από τους αρχαίους έως τους βυζαντινούς χρόνους, με πρώτη επιλογή το δημοτικό σχολείο Δ.Κ. Μαλανδρίνου, με αναφορά στον αρχαίο Φύσκο.

 

3.        Συνεργασία με Δήμο Δωρίδας και ΕΦΑ Φωκίδας για τις προδιαγραφές πρόσκλησης ΕΣΠΑ της ΣΤΕΡΕΑΣ  που να αφορά έργο για το ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ και τη δαπάνη για την ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ που απαιτείται. Αναλυτικά : άμεσα χρειάζεται επικαιροποίηση των οικονομοτεχνικών μελετών και  εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της επισκευής του κτηρίου του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ, ενώ μετά το πέρας των εργασιών αυτών, θα πρέπει να ακολουθήσει και η μουσειολογική μελέτη.

 

4.       Συνεργασία με το Υπ. Πολιτισμού, το Δήμο Δωρίδας και την ΕΥΔΑΠ ΠΑΓΙΩΝ για την δημιουργία μόνιμης έκθεσης οπτικοακουστικού υλικού, που θα αφηγείται την ιστορία της περιοχής, τις αλλαγές,  το Κάλλιο, τα μνημεία και τις υποδομές που χάθηκαν με την κατασκευή του φράγματος του Μόρνου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στον απολογισμό της Εταιρικής Ευθύνης της ΕΥΔΑΠ ΑΕ δεν υπάρχει μια λέξη και μια δράση για την περιοχή του Ταμιευτήρα, ενώ μια εξαιρετική πρωτοβουλία, έκθεση για τα 90 χρόνια κατασκευής του φράγματος στον Μαραθώνα https://www.cnn.gr/focus/story/197145/90-xronia-fragma-marathona-gia-proti-fora-to-arxeio-tis-eydap-se-mia-monadiki-ekthesi

 

 

Προς ενημέρωση σας, σε απάντηση της υπ.αριθμ. Πρωτ. 990/30.09.2019 Κοινοβουλευτικής Ερώτησης του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, κ. Δ. Κωνσταντόπουλου, για την " πολιτιστική προστασία και ανάδειξη της περιοχής γύρω από τον Ταμιευτήρα του Μόρνου" , έχουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

 

1. Σχετικά με τον αρχαιολογικό χώρο στο Κάλλιο:

..."θα αξιοποιήσουν τα πορίσματα αρχαιολογικών και ερευνητικών μελετών που έχουν γίνει στα μνημεία του λόφου από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης και θα προχωρήσουν σε μελέτες τοπογράφησης και αποτύπωσης και αποκατάστασης των μνημείων προκειμένου να είναι δυνατή  αναζήτηση των αναγκαίων πόρων για την ανάδειξη του χώρου"...

 

 

2. Δημιουργία έκθεσης  εποπτικού υλικού, με δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου από την Περιφέρεια, στην οποία παρουσιάζεται  η ιστορία του τόπου από τους αρχαίους έως τους βυζαντινούς χρόνους, με πρώτη επιλογή το δημοτικό σχολείο Δ.Κ. Μαλανδρίνου, με αναφορά στον αρχαίο Φύσκο.

 

Προς ενημέρωση σας και σε συνέχεια της παραπάνω αναφερόμενης κοινοβουλευτικής διαδικασίας:

 

2. Σχετικά με την περιοχή του Μαλανδρινου:

..." Κατά το έτος 2013 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος συνυπέγραψαν με τον Δήμο Δωρίδας Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας, για την υλοποίηση εργασιών καθαρισμού του οχυρωματικού περιβόλου. Επιπλέον συνυπέγραψαν με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο - Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Τομέας IV - Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής, Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας για την αποτύπωση του οχυρωματικού περιβόλου του αρχαίου Φύσκου, στο πλαίσιο του οποίου έγιναν εκτεταμένες εργασίες τοπογραφικών και αρχιτεκτονικών αποτυπώσεων των αρχαιολογικών καταλοίπων κατά τα έτη 2013-2014.

 

Ο Δήμος Δωρίδας παραχώρησε τον Ιανουάριο του 2015 , τμήμα του παλαιού δημοτικού σχολείου, Δ.Κ. Μαλανδρίνου, προκειμένου να δημιουργηθεί έκθεση εποπτικού υλικού στην οποία παρουσιάζονταν η ιστορία του τόπου από τους αρχαίους έως τους βυζαντινούς χρόνους.

 

Ωστόσο οι όροι της απόφασης παραχώρησης δεν κρίθηκαν ικανοποιητικοί από την αρμόδια Διεύθυνση Αρχαιολογικών ,Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, η οποία με εγγράφου της στις 19.10.2018 έθεσε ζητήματα ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας του χώρου και πρότεινε να εξεταστεί η δυνατότητα εξεύρεσης εναλλακτικής λύσης.

 

Κατόπιν  τούτου η ΕΦΑ Φωκίδος απέστειλε σχετικό έγγραφο στο Δήμο Δωρίδας και την Τ.Κ. Μαλανδρίνου, με την οποία αιτήθηκε την ανάληψη πρωτοβουλίας των ανωτέρω φορέων προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εξεύρεσης εναλλακτικής πρότασης για την αποθήκευση του αρχαιολογικού και προβολή του ενημερωτικού υλικού πήρε την επικαιροποίηση της υποβληθείσας πρότασης , λαμβανομένων υπόψιν των επισημάνσεων της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠ.ΠΟ.Α.

 

3. Σχετικά με το Μουσείο Λιδωρικίου:

..."Ως προς το κτήριο του Μουσείου Λιδωρικίου, υφίσταται από το 2011 μελέτη επισκευής αυτού, συνολικού προϋπολογισμού 265.000 ευρώ που εγκρίθηκε από το Δήμο Δωρίδας, ο οποίος προέβη στην έκδοση της απαιτούμενης, κατά νόμο άδειας της Πολεοδομίας.

 

Παρά ταύτα, μέχρι σήμερα δεν κατέστη εφικτή, η, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ,  εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων για την εκτέλεση του έργου.

 

Πρόθεση του Δήμου Δωρίδος είναι να προχωρήσει στην επικαιροποίηση των οικονομοτεχνικών μελετών και στην εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της επισκευής του κτηρίου. Μετά το πέρας των εργασιών αυτών, θα ακολουθήσει και η μουσειολογική μελέτη, η οποία δύναται να πραγματοποιηθεί από το Δήμο Δωρίδος, σε συνεργασία με την ΕΦΑ Φωκίδος, μέσω σύναψης προγραμματικής συμβάσεως"...

 

4. Σχετικά με την ιστορία της περιοχής, την κατασκευή του φράγματος του Μόρνου:

..."σε περίπτωση ανάληψης πρωτοβουλιών από τους αρμόδιους φορείς για την ανάδειξη της ιστορίας του φράγματος του Μορνου, το Υπ. Πολιτισμού δύναται να συμβάλλει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του".

 

... "η Εταιρεία Παγίων ΕΥΔΑΠ είναι διατεθειμένη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να συνδράμει με κάθε δυνατό και πρόσφορο μέσο για την ανάδειξη της ιστορικής παρακαταθήκης της περιοχής που χάθηκε κάτω από τα νερά του Ταμιευτήρα Μόρνου".

 

Επισυνάπτονται :

Η κοινοβουλευτική ερώτηση υπ .αριθμ. Πρωτ. 990/30.09.2019 Κοινοβουλευτικής Ερώτησης του Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, κ. Δ. Κωνσταντόπουλου, για την "  πολιτιστική προστασία και ανάδειξη της περιοχής γύρω από τον Ταμιευτήρα του Μόρνου",

Και οι απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργείων.

https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=d2e13f55-d74c-4e73-bb0e-aad900ea8a5c

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Αφροδίτη  Παπαθανάση

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 2009-2012

33100 ΑΜΦΙΣΣΑ

 

 

Προς :

 ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π.

 Κοσμήτορα της Σχολής

Καθηγητή, κ. Γρηγόρη Γρηγορόπουλο

 

 

Κοινοποίηση :

ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΛΦΩΝ

κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο

 

ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

κ. Π. Νταή, Προϊστάμενο Υπηρεσίας

κ. Μ. Κόμβου, Προϊστάμενη Μονάδας Α

 

Ι ΕΠΚΑ

κ. Ν. Ψάλτη, Προϊστάμενη Υπηρεσίας

 

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

κ. Κ. Λέμας, Προϊστάμενος Ε.Υ.Δ.Ε.Π

κ. Ι. Κούτσικος, Προϊστάμενος Μονάδας Α

 

 

23.10.2018

 

Σχεδιασμός Πράξεων και Έργων Πολιτιστικής Κληρονομίας για τη ΦΩΚΙΔΑ με ορίζοντα τη νέα προγραμματική περίοδο Κοινοτικής Χρηματοδότησης-

ΕΡΓΟ κατασκευής πιστού αντιγράφου Γαλαξειδιώτικου καραβιού.

 

Στην προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας η Εκπαίδευση, η Έρευνα και ο Πολιτισμός πρέπει να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό.

Η προστασία της πολιτιστικής ιστορικής κληρονομιάς της Φωκίδας και της Στερεάς Ελλάδας αποτελεί υποχρέωση  για εμάς, ως Πολίτες, αλλά και συνθήκη αναπτυξιακή.

 

Κύριε Γρηγορόπουλε, 

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω για την επιστημονική και τεχνική συμβολή και καθοδήγηση της ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ώστε να καταστεί δυνατή η υλοποίηση έργου, μελέτες και κατασκευής, ενός πιστού αντιγράφου Γαλαξειδιώτικου καραβιού.

 

Η βοήθεια και η συνδρομή του Τμήματος Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου είναι απαραίτητη σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Μόνο με την δική σας συνδρομή και συνεργασία, στα πλαίσια εκπαιδευτικού, επιστημονικού προγράμματος και με την συνέργεια του Υπ. Πολιτισμού και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα είναι δυνατή η σαφής περιγραφή και οριοθέτηση προγράμματος, για υποβολή και χρηματοδότηση μέσω Κοινοτικών Πόρων και Ταμείων για την να μπορέσουμε, στον ορίζοντα της νέας προγραμματικής περιόδου να υπάρξει συγκεκριμένο έργο μελέτης και κατασκευής του έργου.

 

 

Θα ήταν πολύ χρήσιμο, αν πιστεύουμε ότι αξίζει να προσπαθήσουμε για την πρόταση αυτή, να μπορούσαμε να έχουμε μια κοινή συνάντηση, Σχολή Ναυπηγών Μηχανικών, Υπ. Πολιτισμού, Δήμος Δελφών και Περιφέρεια Στερεάς, συζητώντας τις αναγκαίες συνθήκης που πρέπει να προβλεφτούν, περιγραφή δράσεων – μέτρων για επόμενη προγραμματική – εκτίμηση κόστους μελετών, έργου, τεκμηρίωση, κλπ.

 

Το Υπ. Πολιτισμού σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να δει τις συνθήκες ανάληψης της υποχρέωσης αναβίωσης του τρόπου λειτουργίας ενός τέτοιου καραβιού. Δηλαδή να αναλάβει τον κατάλληλο εξοπλισμό του καραβιού, ώστε να δημιουργηθεί ένα είδος "έκθεσης" με θέμα τη ζωή των ναυτικών στη θάλασσα.

 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας να δείτε αυτήν την επιστολή.

Έχω ήδη μιλήσει για την πρόταση αυτή με την ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, τον κ. Π. Νταή, Προϊστάμενο Υπηρεσίας, και την κ. Μ. Κόμβου, Προϊστάμενη Μονάδας Α και έχω ενημερώσει τον Δήμαρχο Δελφών κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο.

 

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά αν μπορούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να μιας συνάντησης και συζήτησης.

 

Με εκτίμηση

 

Αφροδίτη  Παπαθανάση

6944322845

2265023775

af.papathanasi@yahoo.gr

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου