Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Σωματείο εργαζομένων μονάδων υγείας Φωκίδας: κύριοι της Διοίκησης υπάρχουν επίσημα στοιχεία στο Νοσοκομείο Άμφισσας... κάντε την προσευχή σας να μην πεθάνει κανείς και πάτε φυλακή!!...

 

 


Προχθές με επίσημα στοιχεία το σωματείο εργαζομένων αναφέρθηκε στα προβλήματα που διαχρονικά ταλανίζουν το Νοσοκομείο Άμφισσας. 

 Δύο οι μόνιμοι παθολόγοι, δύο οι ακτινολόγοι, θέση χειρουργού προς το παρόν δεν προκηρύχθηκε, τα κρεβάτια ωραία είναι στις φωτογραφίες αλλά ΜΑΦ  δεν είναι, απλά προσομοιάζουν

   Η ΜΑΦ, κύριοι, θέλει ειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν το λέμε εμείς, η νομοθεσία το λέει. Η ίδια νομοθεσία που λέει ότι απαγορεύεται ο γενικός γιατρός να αναλαμβάνει περιστατικά στην ΜΤΝ.

Τα μαγειρεία δόθηκαν σε ιδιώτες, η καθαριότητα η φύλαξη επίσης.
 
Σειρά έχουν τα εργαστήρια που θα εξυπηρετούν στο εφεξής μόνον τους εσωτερικούς ασθενείς, οι μειωμένες δαπάνες στα οδοντιατρικά υλικά, ακόμη και η μείωση των μερίδων του φαγητού των γιατρών γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν, επίσημα έγγραφα τα αναφέρουν αυτά!!
 
Είναι γεγονός ότι τα πράγματα χειροτέρεψαν έπειτα από τις αναστολές γιατρών αναισθησιολογίας και καρδιολογίας κατά 50%.
 
Αφού στους 4 αναισθησιολόγους λείπουν οι δύο και στους δύο καρδιολόγους λείπει ο ένας.
Θα αλλάξουμε και τα μαθηματικά, τώρα; δεν νομίζω!!
 
Ο κόσμος που έχει ταλαιπωρηθεί και έχει κινδυνεύσει κατά καιρούς και ταλαιπωρείται και κινδυνεύει ακόμη, είναι καταγεγραμμένος στα επίσημα βιβλία που απαριθμούν τα περιστατικά της κάθε ημέρας.
 
Τα επίσημα στοιχεία είναι στην διάθεση και της ομοσπονδίας που τα ανέδειξε!!
 
Το γεγονός ότι χωρίς κανένα δισταγμό βγήκαν σε αναστολή με την βοήθεια και του νομικού συμβούλου της διοίκησης, συνάδελφοι που νοσούσαν ή τελούσαν σε νόμιμες καραντίνες και αναρρωτικές, θα το λύσει ο εισαγγελέας!!!
 
Το ότι δεν έχει πεθάνει κανείς ως τώρα και δεν είστε φυλακή, είναι γιατί φυλάει ο Θεός, πρώτα τον κόσμο και έπειτα εσάς.
 
 Να κάνετε προσευχή καθημερινά βοηθάει.
 
Και εν τέλει αφού οι ανακοινώσεις σας λένε πως είναι όλα καλώς καμωμένα, ΓΙΑΤΙ δεν ήρθατε με στοιχεία να μας αντιμετωπίσετε, εμάς τους συνδικαλιστές και να ανακουφίσετε την αγωνία των πολιτών;;
 
Απαντήστε μας επισήμως  κύριοι της διοίκησης, με στοιχεία και όχι γενικότητες στο προσωπικό σας λογαριασμό στο fb για εντυπώσεις!!

Ο Πρόεδρος           Η Γραμματέας
Χ. ΤΣΑΜΗΣ         Γ. ΣΑΜΠΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου