Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας στηρίζει τους εργαζόμενους και το Ε.Κ.Φ....

εργοτο2.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 ΘΕΜΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Φωκίδας στηρίζει τους εργαζόμενους και το Ε.Κ.Φ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας, με τον συντονιστή Θανάση Τράκα και τον υπεύθυνο οργανωτικού Λάμπρο Λαμπρόπουλο, πραγματοποίησε συνάντηση την Πέμπτη 29/4/21 στο Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φωκίδας.

Ευχαριστούμε, τον πρόεδρο του Ε.Κ.Φ. Ευθύμιο Αγγελόπουλο και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Κάζο, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για την ουσιαστική συζήτηση, ενημέρωση που είχαμε για τα προβλήματα των εργαζομένων, του συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και του Ε.Κ.Φ.  

Από την πλευρά μας, δηλώσαμε την πλήρη στήριξή μας στον δύσκολο αγώνα του Ε.Κ.Φ. και θα συνεργαστούμε ώστε με κοινές δράσεις, το συνδικαλιστικό κίνημα να ξαναγίνει δυνατό, ενωμένο και ουσιαστικά ενεργό.

Η συμβολή όλων μας είναι σημαντική, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο, να απαξιώσει το εργατικό κίνημα και να το διαβάλει, ώστε να περάσει αμαχητί το κατάπτυστο αντεργατικό νομοσχέδιο που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με τον ΣΕΒ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Φωκίδας καλεί, μαζί με το Ε.Κ.Φ. όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, εργαζόμενους, επαγγελματίες, φοιτητές συνταξιούχους να συμμετάσχουν στην απεργία που θα γίνει την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 στις 10:30 πμ  με συγκέντρωση στη πλατεία Κεχαγιά στην Άμφισσα.

 

 

 

                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου