Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Η εταιρεία μεγαλοεπένδυσης Delphi Golf Resort κλείνει τα Γραφεία της στην Δεσφίνα και κατευθύνεται σε άλλες επενδύσεις... δείχνει τους τοπικούς παράγοντες για το "ναυάγιο" ...

 

 

Η εταιρία Delphi Golf Resort ανακοινώνει τα νεώτερα δεδομένα που αφορούν στην πρόοδο της συγκέντρωσης προσφορών εξαγοράσιμης γης για την υλοποίηση του έργου , στην περιοχή «Λίμνη Δεσφίνας»: 

  Ως γνωστόν , η απαιτούμενη έκταση εκμετάλλευσης ανέρχεται σε 3.500 στρέμματα εκ των οποίων ποσοστό περίπου 20% είναι Δημοτική ή Κρατική έκταση. 

-Η προσκόμιση δικαιολογητικών ή / και η θετική δήλωση πώλησης γης , ανέρχεται σε ποσοστό 25% 

 -Η μη εκδήλωση ενδιαφέροντος ανέρχεται στο ποσοστό 55% 

 

  Δυστυχώς , το ποσοστό δηλώσεων θετικού ενδιαφέροντος δεν ικανοποιεί τις ανάγκες του έργου. Έτσι , η εταιρία , όπως είχε δηλώσει και στο χρονοδιόγραμμά της προχωρά στο κλείσιμο των γραφείων της στην Δεσφίνα , ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα συγκέντρωσης και αποστολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών εγγράφων ( Αστυνομική ταυτότητα-Ε9 και Κτηματολόγιο ) με εναλλακτικούς τρόπους , ήτοι μέσω του email: info@delphigolfresort.com ή στο τηλέφωνο 6942293086. 

 Η εταιρία θα επικεντρωθεί στα εν εξελίξει λοιπά επενδυτικά της προγράμματα και ευελπιστεί να επανέλθει για την επένδυση της Δεσφίνας μετά από ένα χρόνο περίπου , εφ΄ όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και υπάρξει θετικότερο κλίμα στην αντιμετώπιση της επένδυσής μας , κυρίως από τους τοπικούς παράγοντες. 

 Ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς τους ιδιοκτήτες γης που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα μοιραζόμενοι τις ανησυχίες , τις προσδοκίες και την αγάπη για το μέλλον του τόπου τους. 

 Για την εταιρία 

Ο σύμβουλος επένδυσης 

 Καθ. Ηλίας Χρ. Σιώρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου