Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας στην πρωτομαγιάτικη απεργία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Άμφισσας...

 Tag Archive for "Αμφισσα" | altpress ΦΘΙΩΤΙΔΑ | Εναλλακτική ενημέρωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας στις απεργιακές κινητοποιήσεις. 

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας την Πέμπτη 6/5/2021 συμμετείχε στη συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στη Άμφισσα.

Τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά που ήταν ,είναι και θα παραμείνει,                     το διαχρονικό σύμβολο του δίκαιου αγώνα για όλους τους εργαζόμενους .

Με οδηγό την Εργατική Πρωτομαγιά,  θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με ενότητα και αλληλεγγύη, για το δικαίωμα σε εργασία με ανθρώπινους όρους και αξιοπρεπή αμοιβή, με διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Αυτή την ώρα, το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων  της χώρας και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες,  έχουν χρέος να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να απορρίψουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης

Οι σημερινοί εργαζόμενοι, αλλά και οι επόμενες γενιές, θα είναι αμείλικτοι κριτές για τη στάση όλων μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές και οφείλουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί, με πραγματική διάθεση ενότητας και αγώνα, στην πρώτη γραμμή της μεγάλης μάχης που έρχεται.

Οι εργαζόμενοι  και οι  εργαζόμενες, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι  νέες και οι νέοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, όλοι και όλες, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, να μην τολμήσει να φέρει το αντιεργασιακό έκτρωμα στη βουλή .

Αυτές οι αντιεργασιακές, αναχρονιστικές, νεοφιλελεύθερες και απάνθρωπες πολιτικές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές στις μέρες μας, γιατί η οικονομική ανάπτυξη αποδεδειγμένα δεν μπορεί να έρθει, με την μη στήριξη των εργαζομένων και με την εξαθλίωση τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται να καταργήσει όλους τους Αντιεργασιακούς Νόμους της ΝΔ και να θεμελιώσει με κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα, το μέλλον της Ελλάδας μετά την πανδημία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου