Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ο γνωστός Νομικός Γεώργιος Δελμούζος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης στη ΝΟΔΕ Φωκίδας...


   
   Υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης στη ΝΟΔΕ Φωκίδας ανέλαβε ο γνωστός Φωκεύς Νομικός Γεώργιος Δελμούζος. 

   Η ΝΟΔΕ Φωκίδας στα πλαίσια της πολιτικής διεύρυνσης που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στον ορισμό νέων τομέων ευθύνης και εργασίας. 

   "Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και διαμορφώνει μία νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι που θέλουν να οικοδομήσουμε μαζί το καλύτερο για τον τόπο μας, με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο". 


   Ωστόσο η συμμετοχή του Γιώργου Δελμούζου αποτέλεσε έκπληξη και προσμετράται ως βεβαιωμένη επιτυχία, δεδομένου ότι διαθέτει όλο το «πακέτο» του επιτυχημένου,  νέου προσώπου, με ισχυρότατη διείσδυση σε αντίπαλους κομματικούς χώρους, χωρίς παράλληλα ποτέ να έχει χρωματιστεί… και ταυτόχρονα προέρχεται από ευγενικές και ονομαστές οικογενειακές ρίζες των Σαλώνων… με πρόσβαση στο ισχυρότερο ίσως επαγγελματικό background… 

   Χαμηλού προφίλ, αθόρυβος, σχεδόν παραπλανητικά αφανής, αγαπητός, κοινωνικά αναγνωρίσιμος και αποδεκτός, είναι η επιτομή αυτού που λέμε «ήρεμη δύναμη»… και με όρους κοινωνικής πολιτικής, χωρίς αμφιβολία ο Γιώργος Δελμούζος είναι το next big thing της Φωκικής πολιτικής σκηνής…

8 σχόλια:

  1. Ο κ. Γιώργος ήταν προτεινόμενος από τον κ. Νικ. Φουσέκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γνωστοί τιποταδες που χρόνια τώρα το παίζουν κομματάρχες στη ΝΔ φαίνεται ότι τραβάνε μεγάλο ζόρι φίλε Γιώργο...

      Διαγραφή
  2. Απίστευτο φαίνεται.
    Υπεύθυνος στη τοπική κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Δικαιοσύνης ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Δελμούζος !
    Είναι λίγο δύσκολο για όσους δεν συνθέτουν νομική σκέψη να κατανοήσουν τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει σε θέματα Δικαιοσύνης το κόμμα, δια του εν λόγω τομεάρχη.
    Αντιδράσεις υπήρξαν από πολλά κομματικά στελέχη, γιατί δεν ρωτήθηκε κανένας και πιθανολογούν ότι η μεταγραφή αυτή προτάθηκε από τον κ. Νικ. Φουσέκη.
    Ως Δικηγόρος ο κ. Δελμούζος συμμετείχε θεσμικά σε Διαχειριστικές Επιτροπές των Κληροδοτημάτων της Άμφισσας.
    Οι εμπλεκόμενοι στα Κληροδοτήματα καλούνται με συνεχή δημοσιεύματα να εξηγήσουν στους Δημότες, που οφείλεται η δυσμενής πορεία των Κληροδοτημάτων. Πώς χάθηκε η τεράστια περιουσία τους σε ακίνητα, μετοχές και καταθέσεις, πως δημιουργήθηκαν τα χρέη και σε ποίο ποσό αυτά ανέρχονται σήμερα.
    Δίδεται μια μοναδική ευκαιρία στον κ. Δελμούζο με τη νέα του αυτή ιδιότητα, ως πολιτικού προσώπου, να απαντήσει.
    Αναμένουμε.

    Νίκος Δρόλαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το πως και από ποιους εξαφανίστηκε η περιουσία των Κληροδοτημάτων πρέπει να γίνει εισαγγελική έρευνα και έρευνα από ορκωτούς λογιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο άρχισε και η εκτόξευση λάσπης από τους γνωστούς-άγνωστους. (Δεν αναφέρομαι στον Δρολαπα. Αυτός δεν εχει σημασία οτι κι αν λέει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο κάνουν τη πάπια οι φωστήρες που βούλιαξαν το τόπο, τόσο ανεβαίνουν οι μετοχές του Δρόλαπα που λέει αυτά που όλοι σκεφτόμαστε και καθημερινά διαπιστώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα ειναι τα νεα προσωπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας ζορίζει ο Δρόλαπας και δεν απαντάμε. Έτσι θα το πάμε;
    Όσοι ανακατεύτηκαν με οικονομικά και με οποιοδήποτε τρόπο ζημίωσαν τον Δήμο, τα Κληροδοτήματα, τη Περιφέρεια, την Φωκική Αναπτυξιακή, τους πρώην Δήμους, το Δημόσιο, είναι υποχρεωμένοι να απαντούν στους πολίτες. Άντε κ. Δελμούζο να κάνουμε καλή αρχή από εσένα που είσαι και άνθρωπος της δικαιοσύνης...ήλιε νοητέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή