Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Σύλλογος Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών: Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές, γονείς και καθηγητές, στους Δελφούς...


 Αποτέλεσμα εικόνας για επκεδ


    ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

   Ο Σύλλογος Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, στους Δελφούς, ώρα 10.00-14.00 Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, για τους μαθητές, γονείς και καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Φωκίδας και Βοιωτίας. 



Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Διεθνούς κύρους Οικονομολόγος κ. Πίτερ Οικονομίδης και θα καλυφθούν έξι σημαντικοί τομείς από διακεκριμένους στο επαγγελματικό τους πεδίο ομιλητές, όπως κ. Γιώργος Τεριακίδης, (Ναυτιλία), κα. Δανάη Μπεζαντάκου (Τουρισμός), κ. Μικέλης Χατζηγάκης (Αγροτική Οικονομία και Ανάπτυξη), κ. Βασίλης Οικονόμου (Πληροφορική), κ. Πέτρος Χειρίδης (Ρομποτική) και κ. Γιώργος Νικολετάκης (Νεοφυείς Επιχειρήσεις).

           

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών κα. Δήμητρα Κ. Φιλίππου, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας κ. Ιωάννης Αλωνάρης.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρχει η δυνατότητα και προσωπικής επαφής μαθητών και γονέων με τους διακεκριμένους επιστήμονες-επαγγελματίες, έτσι ώστε να θέσουν ερωτήματα και να συζητήσουν για τις επαγγελματικές προοπτικές των παιδιών τους.



Υπεύθυνος της  Ημερίδας και Συντονιστής συζήτησης θα είναι ο κ. Νίκος Α. Κούκης, Φιλόλογος Ιστορικός Λυκειάρχης και μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.



                                            

                                                           






           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου