Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Η πανηγυρική ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Άμφισσας μετά την δικαίωση του αιτήματος άρσης της κυκλοφοριακής μελέτης Άμφισσας στο σύνολό της με το ιστορικό 15 - 11...!


Σχετική εικόνα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

   Την Δευτέρα 01/10/2018 ο Εμπορικός Σύλλογος Άμφισσας κατέθεσε αίτημα άρσης της 31/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Άμφισσας που λήφθηκε τις 13/02/2017 και αφορά την «Κυκλοφοριακή Μελέτη της Άμφισσας» στο σύνολό της. Το αίτημα συζητήθηκε προ ημερησίας διατάξεως, τέθηκε σε ψηφοφορία και το αποτέλεσμα της ήταν 15-11 υπέρ της άρσης της κυκλοφοριακής μελέτης. 



 Διοικητικό Συμβούλιο Γερεντές Γιώργος - Πρόεδρος Φαλίδα Μαρία - Αντιπρόεδρος Θεοδωρακοπούλου Ευσταθία - Γραμματέας Παπαδοπούλου Ελένη - Ταμίας Μέλη - Παπαθανάσης Θεοφάνης Λαλάς Ευθύμιος Γκουρτσογιάννης Χρήστος


  ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 
 Άμφισσα : 01/10/2018


Προς:
 Κα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
 Δήμου Δελφών 

 Κον Δήμαρχο Δήμου Δελφών 
 Κ & Κ Δημοτικούς Συμβούλους


 ΑΙΤΗΜΑ 
ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 

  Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών,

   Με την παρούσα επιστολή, αιτούμαστε την άρση της 31/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Άμφισσας που λήφθηκε τις 13/02/2017 και αφορά την «Κυκλοφοριακή Μελέτη της Άμφισσας» στο σύνολό της. 

  Η εφαρμογή της παραπάνω μελέτη ξεκίνησε να υλοποιείται στις 29/01/2018 και μετά την πάροδο οκτώ (8) μηνών από την εφαρμογής της διαπιστώνεται ότι ο σκοπός της για βελτίωση της καθημερινότητας, τόνωση της αγοράς και προσέλκυση επισκεπτών απέτυχε παταγωδώς. 

  Εκτελέστηκε πλημμελώς και αντί για την βελτίωση της πόλης μας δημιούργησε εντελώς το αντίθετο αποτέλεσμα δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

   Μεγιστοποίησε τις διαδρομές μετακινήσεως των κατοίκων- καταναλωτών, καθιστώντας εξαιρετικά δυσπρόσιτη την εισροή τους από τις επικείμενες περιοχές με αποτέλεσμα μια νεκρή και άδεια αγορά.

   Ζητάμε να συζητηθεί το αίτημα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο προ της ημερήσιας διάταξης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου