Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Πολιτικές παρουσίες στον γάμο της δημοσιογράφου του Σταρ Λαμίας Λένας Παρασκευά...


   Η Λένα Παρασκευά, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Κεντρικής Ελλάδας και ο Γιάννης Βάγκος, αγροτοσυνδικαλιστής και επιχειρηματίας, πήραν την ευλογία του θεού με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου, χθες Σάββατο, δίνοντας το όνομα Ειρήνη στην 8 μηνών κόρη τους. 

  Τα δύο μυστήρια - γάμος και βάφτιση - τελέστηκαν στον νέο και στον παλαιό ναό του Αγίου Λουκά αντίστοιχα στη Λαμία. Στο μυστήριο του γάμου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος, ενώ ακολούθησε η βάπτιση της κόρης τους Ειρήνης στο παλαιό Εκκλησάκι του Αγίου Λουκά με νονά την πρώην Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή. 

  Το ζευγάρι μοιράστηκε την χαρά του με όλους τους προσκεκλημένους σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων όπου παραβρέθηκαν ο Γ.Γ. του ΚΚΕ με την σύζυγό του Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρ. βουλευτής ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας, η πρ. βουλευτής Φθιώτιδας Ελένη Μακρή, ο πρ. Δήμαρχος Λαμιέων Δημήτρης Κοτρονιάς, ο πρ. Περιφεριάρσης Κλέαρχος Περγαντάς, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόμενος από την μνηστή του δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη και από την Φωκίδα ο πολιτευτής Κώστας Χαλιορής

2 σχόλια:

  1. Αυτος ο Χαλιορης δεν παει πουθενα χωρις να το κανει βουκινο; Μονο ο Γκελεσταθης μεχρι τωρα δεν αφηνει ουτε γαμο ουτε μνημοσυνο και δεν ειχε και ιντερνετ να το προμοταρει.Αντε και βουλευτης με τοσες περγαμηνες στο ενεργειτικο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχω΄ς που οι αγροτοσυνδαλικαστες και οι δημοσιογραφοι παλευουν για τα δικια των αγροτων χωρις πολιτικες σκοπιμότητες και συναλλαγες με το πιλιτικο κατεστημενο.

      Διαγραφή