Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Βρέθηκαν άλλα 7,5 εκατομμύρια για να "συνεχιστεί" η καλή δουλειά της... άρδευσης στον καμμένο ελαιώνα του Δελφικού Τοπίου...!!


 


    Μετά από συνεχείς και εντατικές προσπάθειες προς την εξεύρεση λύσης του Αρδευτικού Έργου του Ελαιώνα της Άμφισσας, από κοινού με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, σήμερα 9/10/2015 συζητήθηκε στο Τεχνικό Συμβούλιο του Υπουργείου το θέμα της έγκρισης της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης για το έργο. 
   Η παραπάνω επιτροπή, ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση και αύξησε τον προϋπολογισμό του έργου κατά 7.500.000 €, γεγονός που σημαίνει ότι η υλοποίηση του έργου θα προχωρήσει κανονικά και σύντομα οι εργασίες θα ξεκινήσουν και πάλι, δίνοντας μια αχτίδα ελπίδας στους πολύπαθους ελαιοπαραγωγούς της Φωκίδας και του ιστορικού ελαιώνα της Άμφισσας ειδικότερα. 

   Ευχόμαστε πραγματικά, τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα, επί χρόνια βαλτωμένα, έργα της Φωκίδας.

                                            Ο Αντιπεριφερειάρχης
 ΠΕ Φωκίδας 
 Κωνσταντίνος Μίχος

1 σχόλιο:

  1. Αβδηριτισμός: συνώνυμο της ανικανότητας στη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων, της ακρισίας, της κενοδοξίας, της ευήθειας, της επιπολαιότητας, της αφέλειας, της μωρίας και της ανόητης γενικώς συμπεριφοράς, που οι γιατροί της εποχής της Αρχαίας Ελλάδας απέδιδαν στο κλίμα και το νερό.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή