Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ...



        Μετά απο 5 συνεχόμενα έτη εφαρμογής των μνημονίων όλοι έχουμε αντιληφθεί και έχουμε νιώσει "στό πετσί μας", άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, τις συνέπειές τους. 

  Πάρα πολλές οι οικογένειες που δεν μπορούν να αντέξουν πλέον το βάρος των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.
Είναι ευχής έργο που οι κοινωνικές δομές και η αλληλεγγύη των συμπολιτών μας εξακολουθούν να λειτουργούν και να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας
  

  Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια, είχε ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα την συλλογή σχολικού υλικού για να βοηθήσει τις οικογένειες που δυσκολεύονται στην αγορά του.
    

 Με πραγματική ικανοποίηση είδαμε αυτή την προσπάθεια να ευοδώνεται, αφού καταφέραμε και συγκεντρώσαμε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα σχολικού υλικού που μοιράστηκε κατ' αναλογία στο Δημοτικό σχολείο της Κίρρας, στα τρια Δημοτικά σχολεία της Ιτέας και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Άμφισσας.
  

   Το υλικό παραδόθηκε απο τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους διευθυντές των ανωτέρω σχολείων, οι οποίοι ανέλαβαν να το μοιράσουν στα παιδιά με την μεγαλύτερη ανάγκη. Να σημειώσουμε ότι στο δημοτικό σχολείο της Κίρρας παραδόθηκε προς διανομή σ' αυτά τα παιδιά και μιά ποσότητα από Σάντουϊτς προσφορά συμπολίτη μας.
  


  Τέλος ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε την οργάνωση "Αλληλεγγύη γιά όλους" και όλους όσους συνεισέφεραν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια.

Ελπίζουμε να υπάρξει και συνέχεια γιατί η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
petrosdiver.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου