Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο Σύλλογος Γυναικών Άμφισσας καταγγέλλει το Δήμο Δελφών για τους παιδικούς σταθμούς - διαμαρτυρία αύριο το πρωί στην δημαρχία!

   Ο Σύλλογος Γυναικών Άμφισσας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας καταγγέλλει  το Δήμο Δελφών, για την απόρριψη (γιατί και οι επιλαχόντες στην ουσία απορριπτέοι είναι) δεκάδων αιτήσεων για φοίτηση βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
 
Δε φτάνει που η άνεργη μάνα, η ανασφάλιστη, αποκλείεται κι απ' αυτή τη δυνατότητα της αίτησης. Δεν φτάνει που η οικογένεια του φτωχού αγρότη, του μικρέμπορου, του βιοτέχνη αποκλείεται, γιατί η γυναίκα αδυνατεί να αποδείξει ότι βοηθά να κρατηθεί το χωράφι ή το μαγαζί που το τσακίζει η αναδουλειά. Δε φτάνει που η μετανάστρια μάνα βρίσκει την πόρτα κλειστή, αφού την τρώει η μαύρη εργασία και η ανεργία. Δε φτάνει που η νεαρή μάνα, που έχει ακόμη ένα μεροκάματο, δε μπορεί να διαγκωνιστεί για μια θέση για το παιδί της με βάση το περσινό εισόδημα της οικογένειας, που σήμερα δεν υπάρχει, έρχεται στο τέλος και η κοροϊδία.
Η κατάσταση στο Δήμο Δελφών πρέπει να ξεσηκώσει όλες τις μανάδες, τους γονείς, τις εργαζόμενες στους Παιδικούς Σταθμούς. Δεν προσεγγίζει ούτε κατά διάνοια τα άθλια πανελλαδικά στατιστικά στοιχεία με βάση τα οποία μόνο περίπου το 60% των αιτήσεων ικανοποιούνται τελικά. Στο Δήμο Δελφών μόνο το 25% (μόνο 22) των μανάδων που έκαναν αίτηση θα μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό, ενώ πάνω από τις μισές, αν και πληρούν τις προϋποθέσεις, δυστυχώς εξαιτίας “έλλειψης πόρων” θα κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.
Η παραπάνω κατάσταση, που  στερεί από τα νήπια το δικαίωμα στην κοινωνικοποίηση και στη  δημιουργική απασχόληση και φέρνει σε αδιέξοδο τις λαϊκές οικογένειες των νέων ζευγαριών είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής από τη συγκυβέρνηση και την ΕΕ. Η πολιτική αυτή όμως βρίσκει την αποδοχή και τη στήριξη των περισσότερων αιρετών και της Τοπικής Διοίκησης, που εντελώς αυθαίρετα και αντιεπιστημονικά αντιμετωπίζουν τους σταθμούς σαν απλά παιδοφυλακτήρια και όχι ως δομές που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ισόρροπη ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Έτσι, με πρόσχημα την έλλειψη χρηματοδότησης, εμπορευματοποιούν ή κλείνουν κοινωνικές δομές, επεκτείνουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας ή τις λειτουργούν με τη μορφή των κοινωνικών επιχειρήσεων, που είναι η άλλη όψη της ιδιωτικοποίησης της κοινωνικής πολιτικής. Το αποδεικνύει η πολύ πρόσφατη προκήρυξη θέσεων εργασίας με δίμηνη σύμβαση για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, όταν όλοι γνωρίζουν ότι το σχολικό έτος είναι τουλάχιστον 9μηνο. Το αποδεικνύει η λειτουργία Παιδικών Σταθμών του Δήμου με εθελοντές (όπως πέρυσι στους Δελφούς).
Ο Σύλλογος Γυναικών Άμφισσας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας καλεί κάθε λαϊκή οικογένεια, τις μανάδες, τα νέα ζευγάρια το οργανωμένο κίνημα να παλέψουν για το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν προσχολική αγωγή.

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 11πμ στο Δημαρχείο (πλατεία Κεχαγιά)

για να διεκδικήσουμε:
  • Να γίνουν δεκτά όλα τα παιδιά Ελλήνων και μεταναστών στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να γίνουν δεκτές όλες οι απορριφθείσες αιτήσεις.
  • Να καταργηθούν τα τροφεία και οι πληρωμές από τους γονείς.
  • Να μην κλείσει κανένας σταθμός.
  • Να μη γίνει καμιά απόλυση. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό σε όσους σταθμούς υπάρχει ανάγκη.
  • Αποκλειστικά κρατικούς, δημόσιους, δωρεάν, σύγχρονους και ασφαλείς παιδικούς σταθμούς με κτιριακή επάρκεια, καταλληλότητα, υποδομή, ποιότητα φαγητού και επαρκής σίτιση χωρίς cetering, μόνιμο, εξειδικευμένο και επαρκές προσωπικό.

15 σχόλια:

  1. Αυτο που εγινε ειναι απαραδεκτο!Ολα τα παιδια των μεταναστων επρεπε να γινονται αδιακριτως δεκτα σε οποιο παιδικο σταθμο επιθυμουν οι γονεις τους χωρις κανενα κριτηριο.Επισης να αποβληθουν ακαριαιως τα αντιστοιχα Ελληνοπουλα ακομα και εκεινα που ο ενας εκ των δυο γονιων ειναι Ελληνας.Ειναι αδιανοητη η πολυγλωσσια σε τοσο μικρα παιδια.Δημιουργει συγχυση με απροβλεπτες συνεπειες.Καλυτερα να απολυθουν και οι υπαρχουσες δασκαλες και να προσληφθουν αλβανοφωνες αντιστοιχως.Επισης το μενου να καθοριζεται απο τους γονεις του εκαστοτε παιδιου.Οι ιδιωτικοι σταθμοι να απαγορευτουν και να φυλακιστουν οι γονεις που στελνουν τα παιδια τους εκει για παραδειγματισμο!Να αγωνιστουμε συντροφισσες για να καθιερωθει πανφωκικος και υστερα πανελληνιος διαγωνισμος χειροτεχνιας νηπιων με θεμα το σφυροδρεπανο και την υψωμενη εργατικη γροθια!Ελατε να αγωνιστουμε ολοι και ολες για δικαιους,σοσιαλιστικους,λαικους,επαναστατικους παιδικους σταθμους εναντια στους ιδιωτικους της λουμπεν μεγαλοαστικης ταξης ,του κεφαλαιου και των μονοπωλιων.Για σταθμους που θα μαθαινουν τα βρεφη απο μικρα στις αξιες του Λενιν,του Μαρξ,του Τροτσκι του Ζαχαριαδη ,.Θα παω οπωσδηποτε!Μετα ολες για καφε!Μπραβο για την πρωτοβουλια!Θα εχει και ωραιο καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούνται οι έλληνες πολίτες συμπεριλαβανομένου και του στρατού να εγκαταλείψουν τη χώρα.Οι αγαπημένοι μας μετανάστες θα φροντίσουν τα πάντα για εμάς μαζί με την αγαπημένη ηγεσία της χώρας μας.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 74%των σημερινών φοιτητών επιθημουν να φύγουν απο την Ελλάδα (ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΎΝ) οπότε κακόχολε ανώνυμε πρέπει να τύχουν ίδιας συμπεριφοράς απο τα ναζιστάκια του είδους σου;Ζήτω λοιπόν οι συναγωνιστές Αδόλφος, Μπενίτο,Ιωάννης,Πάγκαλος,Φράνκο, Μπατίστα και οι επίγονοί τους Μπούς, Μπλέρ, Θάτσερ, Σημίτης και όοοοοολος ο συρφετός της δικτατορίζουσας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρινεις τους Ελληνες φοιτητες με αυτους εδω;Επειδη κοκκινε ποταμε εισαι κακοχολος πες μου σε ποια χωρα Ελληνες φοιτητες ξεπουπουλιαζουν κοτες και τις τρωνε ζωντανες μεσα σε κοτετσια
      http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=7936
      Σε ποια χωρα Ελληνες φοιτητες βιαζουν και σκοτωνουν για 100 ευρω οικογενειες ολοκληρες
      http://www.protothema.gr/greece/article/283168/omologhse-to-diplo-egklhma-o-pakistanos/
      Σε ποια χωρα Ελληνες φοιτητες μπαινουν πηδωντας απο φορτηγα ,απο βαρκες δουλεμπορων απο ποταμια και δαση φεροντας ασθενειες οπως aids,χολερα,τυφο,πανωλη κλπ.Εισαι εμπαθης ,ανθελληνας οπως ολοι οι κομμουνιστες αλλωστε,κρυφο ναζιστης και φασιστας απο κουνια διοτι ο Ιωαννης πολεμησε τον Αδολφο ενω οι συντροφοι σου υπεγραφαν συμφωνα μη επιθεσης ΅στους Γερμανους που τα κανατε γαργαρα.
      http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A3%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF_%CE%BC%CE%B7_%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82
      Επειδη σε ποναει θα σου πω τι νατα κανετε εσεις οι κομμουνιστες= χουντικοι και ψευτοδημοκρατες- που δεν ξερετε οτι στην παγκοσμια κομμουνιστικη εγκυκλοπαιδεια δεν υπαρχει η λεξη εκλογες αφου δεν κανετε ποτε - με τα βρεφη.Να τα μαζεψετε και να κανετε παιδομαζωμα οπως το 1944-1949.Να τα πατε με τη βια δια της αρπαγης απο τις μαναδες ξυπολητα ,νηστικα και αρρωστα καταχειμωνο απο εδω μεχρι το Κιλκις να πεθανουν καμποσα στο δρομο να τα κανετε τεμπεληδες και πανυβλακες που θα παρακαλανε μετα απο 50 χρονια για πρασινη καρτα καιχαρτια Ελληνοποιησης να δουλεψουν στα ροδακινα και σερβιτοροι.Μονο αυτο ξερετε να κανετε αριστα με τα νηπια.Δες το να το ξαναθυμηθεις πολλες φορες εσυ και ολος ο συρφετος της κοκκινης φασιστοσυμμοριας.
      http://www.youtube.com/watch?v=0ajCP47OH5w

      Διαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ, ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ30 Αυγούστου 2013 στις 11:18 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ΄ΑΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΕΡΓΑΤΩΝ ή ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο κ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ) ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΠΙΘΑΝΟΝ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΕ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ σύντροφε,πρώτα από όλα ζήτω ο Στάλιν,ο Λένιν και ο Μάρξ.Το 74% των φοιτητών σίγουρα θα πάνε στη σοβιετική ένωση όπου τους περιμένει ο παράδεισος που φτιάξατε εδώ και 74 χρόνια και σε παρακαλώ να κλείσεις θέσεις και για εμάς.Σύντροφε το εργοστάσιο έκλεισε την αντιπροσωπεία γιατί την κρατάς;Θα σε παρακαλέσω να καταβάλεις κάθε προσπάθεια να περάσουν όλοι οι νόμοι υπέρ των μεταναστών και ιδιαίτερα του νόμου που θα σου απαγορεύει να τον κοιτάς.Το πρόστιμο θα είναι 50.000 ευρώ.Επείσης να περάσετε τον νόμο να μας δείχνει κάθε μέρα η τηλεόραση το μικρό Χάσαν να πεινάει τη μικρή Φατμέ να θέλει ρούχα τον Ομπίκο από τη Νιγηρία να θέλει οπωσδήποτε να του βρούμε σπίτι.Για αυτό θέλει να φύγει το 74% των φοιτητών- ώστε να μείνει χώρος για τους άλλους που έρχονται- από συντροφική αλληλεγγύη.Οπότε καλόχολε σύντροφε να έχεις υπόψη σου ότι πεινάει και ο μικρός Νικολάκης και η μικρή Χριστίνα θέλει ρούχα και ο Τάσος θέλει σπίτι και αυτοί στην κυριολεξία έχουν καταστραφεί εκτός αν εσύ τους ταήσεις κόκκινες πέστροφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ,ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ,ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ.ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΣΤΕ.ΑΦΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Ε; ΑΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ31 Αυγούστου 2013 στις 4:48 μ.μ.

    Σου έχω παραγγείλει 1.000.000.τόνους ξύδι. το ένα κιλό παραπάνω που θα λάβεις σου το κερνάω. Μην το πληρώσεις!!!! Η υπόλοιπη παρέα μου,Χασάν, Χαλιμά, Σουντόκου, Σταυρολεξώφ,κ.λ.π.σου στέλνουν χαιρετίσματα, ναζί με τις ευχές μας για καλή ανάρρωση!!!!! Οταν πάρεις με το καλό τα ληγμένα χαπάκια σου(όπως τα τρόφιμα που μας σερβίρει το σύστημά σου) μπορείς (χωρίς εμπάθια) να απαντήσεις.Σε συμβουλεύω μέχρι τότε να βλέπεις Μπόλεκ και Λόλεκ εκτός κι αν προτιμάς τον σ. Άβερελ απο τον Λούκη Λουκ!!!Κόκκινες πέστροφες δεν βρήκα. Βρήκα κόκκινο σανό. Έλα, μη μου ντρέπεσαι, σου έχω κρατήσει επίσης 1.000.000τον και χωρίς κανένα πρόστιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιαβολ, χαΪλ,άτιμε(η),ανώνυμε(η).Είσαι γεμάτος εμπάθια και μίσος.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΟΓΟ. Μήπως στη βρεφική σου ηλικία κάτι τις σου έκανε τη ζημιά!Μήπως κάποια κακοποίση απο το φιλοχουντικό πατέρα!Μήπως κανένας Ομπίκο απο το παζάρι μέρες που είναι!Καλά ε εσυ δεν ξυπνας με τίποτα!Δεν ξέρω τώρα πως να υπογράψω...... ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΄ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ. Για την αντιγραφή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΟ ΣΛΟΓΚΑΝ: ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ.(ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ Ε; ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ).ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ; ΕΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ- ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΑΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ. ΦΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΛΩΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ Α..ΡΓΥΡΕ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΟΜΠΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΘΕΙ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΟΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ. Ο ΠΑΤΗΡ ή ΟΜΠ...ΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΘΕΙ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΟΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ. Ο ΠΑΤΗΡ ή ΟΜΠ...ΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλάμε για μεγάλη διασκέδαση τα σχόλια! Τουλάχιστον κωμωδία με αριστερά και δεξιά γερόντια σε καφενείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή