Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πολίτες στο προσκήνιο: απάντηση στην ανακοίνωση Ιωσηφίδη!... Δείτε το video... - κάποιος είναι αόμματος παρά το "χάϊδεμα" του δημάρχου!





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  6-4-2013

Μια διευκρίνιση σχετικά με το Δημ. Συμβ. Δ. ΔΕΛΦΩΝ (29-3-2013) και τις επιφανειακές εξορύξεις


Την Παρασκευή 29-3-2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Δελφών, από τον δημ. σύμβουλο κ Γιαγκή μπήκε για ψηφοφορία πρόταση κατά των επιφανειακών εξορύξεων. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε. Την στήριξαν μόνο τέσσερις σύμβουλοι, οι δε λοιποί κατόπιν προτροπής  του προέδρου του δημ. συμβουλίου κ. Παναγιωτόπουλου ψήφισαν παρών.
Οι τέσσαρις δημ. σύμβουλοι είναι οι κ. Γιαγκής, Αναγνωστόπουλος, Μαλάμος και Π. Μέγκος.
       Μετά από αυτό κατανοούμε απόλυτα την προσπάθεια του κ. Ιωσηφίδη να διαστρεβλώσει πλήρως τα πράγματα επιτιθέμενος με ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης στην οποία ανήκει, στους ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

       * Κ. Ιωσηφίδη. Στην περίπτωση σας και όχι μόνο για αυτό το θέμα, αλλά για σωρεία παρόμοιων, ισχύει γάντι ο στίχος «στη γραμμή του κόμματος κάποιος είναι αόμματος…»  

       Δίνουμε λοιπόν την διεύθυνση του βίντεο της ψηφοφορίας,  υπενθυμίζοντας  ότι,  και το ομόφωνο ψήφισμα των κατοίκων των Καστελλίων  το δεχτήκατε μόνο κατόπιν  δήλωσης σας, ότι διαφωνείτε σαν παράταξη αλλά το ψηφίζετε σεβόμενοι τους κατοίκους!!! Το δε «χάιδεμα σας» από τον κ. Δήμαρχο κατά την διάρκεια του συμβουλίου, να είστε βέβαιοι ότι την αλήθεια δεν θα την κρύψει…

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου