Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Προσοχή! Μετά την δημόσια δέσμευση Φουσέκη, την Δευτέρα έτοιμοι οι αθλητές για το Κολυμβητήριο Ιτέας!!!...

   Μετά την επίσημη και δημόσια δέσμευση του δημάρχου μας σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το Δημοτικό Κολυμβητήριο (Ιτέας) Δήμου Δελφών, ο οποίος το "πήρε πάνω του" το θέμα και δήλωσε ευθαρσώς ότι στις 15 Απριλίου (υποθέτουμε τρέχοντος έτους!) θα ανοίξει και θα λειτουργήσει το Κολυμβητήριο, υπ' ευθύνη του, οι γονείς και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας φρόντισαν να αγοράσουν νέα μαγιό στα παιδιά - τα παλιά είχαν λιώσει- προκειμένου να αρχίσουν οι εντατικές προπονήσεις για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε μερικές εβδομάδες....



Μετά από την πρωτοβουλία του λεβέντη δημάρχου μας, γονείς, αθλητές και μέλη του Ομίλου προσκαλούν τόσο τον ίδιο, όσο και την βοηθό του Αντιδήμαρχο Ιτέας κ. Λαίνη, να παραστούν στην εναρκτήρια προπόνηση των αθλητών για φέτος.

 Καλό είναι να έχουν συντηρηθεί και οι κερκίδες των επισήμων προκειμένου να αποδοθεί κάθε τιμή και ευχαριστία στον κ. Δήμαρχο για την τήρηση στο έπακρο της δέσμευσής του! 

11 σχόλια:

  1. Μη βιάζεστε. Μπορεί να είναι παλιοημερολογίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑ ΠΕΝΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙς ΜΕ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ
    ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΤΥ
    ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ..ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ..ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΡΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν πήρες τα φάρμακα σου? Δεν θα αντέξεις περισσότερο με τόση στενοχώρια!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ.ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.Η ΛΑΙΝΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΙΟ ΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΠΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στην Αμφισσα ,πανω του το πηρε το κολυμβητηριο απο προηγουμενες θητειες αλλα εχει μεινει σε χωματουργικα και λιγα μπετα,,και συμπεραινω οτι πραγματι ΄΄πανω ΄΄του το πηρε το εργο.Ευτυχως που οταν βρεχει κολυμπαμε στο παρακειμενο ΄΄μπαλονι΄΄ πρωην γηπεδο μπασκετ και κατοπιν ΄΄ενεργειων΄΄ καποιων νυν κολυμβητηριο ,παντα μετα απο βροχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε χαλεπους καιρους,αναπτυσσεται παντα η λαϊκιστικη δημοσιογραφια,που οδηγει στη συνεχεια στην αναπτυξη λαϊκιστικων πολιτικων ρευματων και σχηματισμων..
    καθε ομοιοτητα του παροντος blog με την παραπανω διαπιστωση,ειναι εντελως συμπτωματικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί παρακαλώ μας αποκλείετε; Τιμή μας να κάνουμε πολιτικά ρεύματα και σχηματισμούς.
      Και μάλιστα με ψυχραιμία,καθαρότητα και ανιδιοτέλεια.
      Κυρίως όμως, χωρίς ευτέλεια και πανικό...

      Διαγραφή
    2. Σε χαλεπους καιρους,αυξανονται και πληθυνονται οι φελλοι οι οποιοι παντα επιπλεουν και οδηγουν στην υποαναπτυξη και καταστροφη οποιουδηποτε υγιες κυτταρου της καθημερινοτητας καθως και της κοινωνικης,πολιτιστικης,,αθλητικης και οικονομικης ζωης ενος τοπου.
      καθε ομοιοτητα της παρουσης καταστασης με την παραπανω διαπιστωση, ανωνυμε των 9:09, ειναι εντελως συμπτωματικη.............

      Διαγραφή
    3. εδω ψωμι,τυρι δεν εχουμε,ραπανακια για την ορεξη..βαλτε και σεις τον οβολο σας..καλα τους ψηφιζατε τοσα χρονια και τα σκορπαγανε σε αρτο και θεαματα..

      Διαγραφή