Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πιέζει την Βούλγαρη για απολογισμό πεπραγμένων στην Ιτέα ο Θ. Κουφάλης!!...




Περί "Απολογισμού πεπραγμένων και προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας"

Κυρία Πρόεδρε,

Στη συνεδρίαση της  Δευτέρας 8 Απριλίου 2013 πήραμε ομόφωνη απόφαση  ενώπιον του παριστάμενου κόσμου, για συγκέντρωση των κατοίκων με σκοπό έναν απολογισμό της δράσης της Κοινότητας μας, αλλά και καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων μας, εντός του Απριλίου.
Παρακαλώ όπως ορίσετε ημερομηνία και ώρα για την όσο το δυνατόν καλλίτερη προετοιμασία της Συνέλευσης.
Κρίνεται σκόπιμο όπως υπάρχει και πρακτικογράφος ώστε οι προτάσεις των κατοίκων να τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας αλλά και να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις.
Δεδομένης της δέσμευσης όλων των μελών του Συμβουλίου μας για τη συνέλευση, η επιστολή αυτή θα δοθεί  στη δημοσιότητα ώστε ο κόσμος να αρχίσει  προετοιμάζεται .
       
    Ιτέα 11 Απριλίου 2012

Θανάσης Κουφάλης

Σύμβουλος Αντιπολίτευσης Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ.....ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΙΓΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ,ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ......ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ο 3852/10 ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΤΕΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι.Φωναξτε και τον δημαρχο.Παντως ΕΝΑ καλο εβγαλε αυτη η καταντια. Επιτελους δραστηριοποιηθηκαν απλοι πολιτες και ενδιαφερθηκαν για τα κοινα. Ετσι μονο μπορει να ειναι κανεις αισιοδοξος.Αν υπαρξει για το καλο του τοπου πανστρατια υπερανω κοματων.Τα κοματα ειτε καλα ειτε κακα απο μονα τους δεν λυνουν το προβλημα. Ειδικα οταν αυτοι που βαζουν για δημαρχους δεν ενδιαφερονται για τον τοπο ,πραγμα που συμβαινει με τους δημαρχους ακομη και με αυτους που εκαναν μερικα εργα. Μονο ενας Μπουταρης κανει δουλεια στην Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αφέλεια δεν πάει στα βουνά! Αφού δεν έχουν κάνει τίποτα, τους δίνεις για άλλη μια φορά την ευκαιρία να παραπληροφορήσουν τον κόσμο. Συνέχεια με το βούτυρο είσαστε στο ψωμί της κυρίας τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στή συνέλευση δεν μιλούν μόνο αυτοί που νομίζεις, αλλά και κάποιοι άλλοι, και βέβαια ο κόσμος.Η καταγραφή των προβλημάτων με τήρηση πρακτικών η τήρηση τάξης αλλά και οι σαφείς ερωτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για προπαγάνδα.Τα δύσκολα χρόνια πού ζούμε δεν το επιτρέπουν. Επί τέλους ας μιλήσουμε γιά τον τοπο μας.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Στή συνέλευση δεν μιλούν μόνο αυτοί που νομίζεις, αλλά και κάποιοι άλλοι, και βέβαια ο κόσμος.Η καταγραφή των προβλημάτων με τήρηση πρακτικών η τήρηση τάξης αλλά και οι σαφείς ερωτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για προπαγάνδα.Τα δύσκολα χρόνια πού ζούμε δεν το επιτρέπουν. Επί τέλους ας μιλήσουμε γιά τον τοπο μας.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή