Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΟΓΑΚΗ;

 Είμαστε υποχρεωμένοι να αναδείξουμε τα ερωτήματα των αναγνωστών μας. 





Μας ρωτάει ο αναγνώστης μας  " ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ  ΟΛΟΙ ΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ  ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ  Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ  ΓΙΟΓΑΚΗ"; 

 Δεν είχαμε εστιάσει σε αυτό το ζήτημα, δεν  γνωρίζαμε ότι προέκυπτε τέτοιο θέμα, αλλά πιστεύουμε ότι ο κ. Γιογάκης θα πρέπει να απαντήσει

Επίσης ας διευκρινίσει και ο αναγνώστης μας εάν το ερώτημα κινείται στην κατεύθυνση των διαρροών κατά την ψηφοφορία ή είναι κάτι περισσότερο. 

Επίσης και από την πλευρά της συμπολίτευσης υπήρξε δυναμική αντίδραση, οπότε και -δυστυχώς- ο αρχικός τίτλος μας αποδεικνύεται περιγραφικός. 

Μακάρι το Επιμελητήριο να ξέφευγε από την κακή του μοίρα..

2 σχόλια:

  1. Απο πληροφορίες που διέρρευσαν απο τον συνδυασμό του κ. ΓΙΟΓΑΚΗ , η ΑΡΧΙΚΗ και ξεκάθαρη θέση ήταν , ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στο Επιμελητήριο Ειδικός Σύμβουλος .
    Ακολούθησε η εισήγηση του κ. Μέγκου , η οποία έρριξε την ομίχλη και το μπέρδεμα , ότι καλύτερο για τον κ. Γαζή, για να προχωρήσει τη πρόσληψη , ενώ βοήθησε πολύ και η ατραξιόν εισήγηση του κ. Δημητρίου....
    Άν δε προστεθούν και οι καλές προθέσεις του κ. Τσατσαρώνη το Επιμελητήριο με το μπάχαλο επι Μυταρά, μπαίνει στη λίστα των οργανισμών με αμαρτωλές ιστορίες.
    Αυτά βλέπουν οι πολίτες και διαπιστώνουν ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει. Κρίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΙΛΕ ΕΠΙ ΜΥΤΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΕΞΩΙΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΟΠΛΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή