Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κύριε Καραχάλιο, να περιμένουμε την αντιπολίτευσή σας; ;


  Επί τέλους βρέθηκε ο χρόνος και διαμορφώθηκαν οι συνθήκες για να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα τακτική συνεδρίαση του ανώτατου δημαρχιακού οργάνου του δήμου Δελφών, με πολλά και ποικίλα θέματα, αρχής γενομένης της λειτουργίας της ενδόξου πολεοδομίας μας. 


Έτσι, σε συγκεκριμένους  συμβούλους  ευχώμαστε  "περαστικά".  

Κάτι ακούσαμε για  ιώσεις..

Σπουδαία! Είχαμε ανησυχήσει προς στιγμήν ότι είχε πέσει επιδημία στα μέλη αλλά τώρα ησυχάσαμε. 
Και διότι επί πλέον απουσιάζει και ο  αντιπολιτευόμενος Σύμβουλος Γιώργος Δρακάκης, ησυχάσαμε. Και δεν είμαστε οι μόνοι. 

Παρηγορούμεθα ωστόσο από την στιβαρή παρουσία   του  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αποστόλη  Καραχάλιου, από τον οποίο περιμένουμε μετά τα δύο πρώτα χρόνια,  να αναλάβει πρωτοβουλίες  σαν αρχηγός δημοτικής παράταξης, να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο,να εκπροσωπήσει τους δημότες που τον ψήφισαν και να συγκρουστεί όπου χρειάζεται για το κοινό καλό.  

  Είναι απολύτως αντιληπτό ότι οι κομματικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ δεν λειτουργούν - έχει παρέλθει η θητεία τους - και αν και πολυπληθείς, δεν κινούνται, ακολουθώντας το λαοφιλές παράδειγμα της Νομαρχιακής. Περιμένουν την έναρξη των διαδικασιών για να κάνουν τις κομματικές αρχαιρεσίες στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη... πλην όμως ο Κ. Καραχάλιος πάντοτε υποστήριζε ότι είναι εκπρόσωπος όλων των δημοτών. 

 Ως εκ τούτου, απαιτείται  δυνατή  παρουσία και όχι η χλεύη του δημάρχου, όπως διαβάσαμε στην απάντησή του στον κ. Δρακάκη: 
.."επιχειρώντας συστηματικά πέραν των άλλων και να υποκαταστήσει τη θεσμική εκπροσώπηση της δημοτικής του παράταξης"...


 Μήπως θα έπρεπε να απαντήσετε εσείς κ. Καραχάλιο; 

Αισθάνεστε  ότι  τα προβλήματα των δημοτών που  προβάλλονται εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, μπορούν να σας περιμένουν;
.




4 σχόλια:

  1. Κυρία Τσακίρη, εμείς ακούσαμε για σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις, που δεν επιδέχονται κανενός είδους σχόλια κι όχι για ιώσεις. Καλό θα ήταν λοιπόν να διπλοτσεκάρετε τις πηγές σας... γιατί καμιά φορά η ζωή προηγείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες πηγές να τσεκάρει η κα δημοσιογράφος? Αυτές που φαντάζεται πως είναι πηγές; Σε ποιά θέματα έπεσε μέσα όλα αυτά τα χρόνια; Δημοσιεύστε το σχόλιο κα Τσακίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί αναγνώστες τις σοβαρές περιπτώσεις τις αντιμετωπίζουμε ανάλογα καθώς τις έχουμε ζήσει και προσωπικά.

    Υπάρχουν όμως σε όλα τα όργανα αναπληρωτές οι οποίοι ασθένησαν από...ίωση και οι οποίοι σχετίζονταν άμεσα με την υπόθεση προς συζήτηση.

    Άρα οι πηγές είναι μάλλον καλές, ε; κατανοώ την υποχρέωση προς το πρόσωπο του κ. Καραχάλιου, αλλά το ότι διόρισε κάποιους τότε δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται η αντιπολιτευτική ανοχή σήμερα.

    Περιμένουμε να τον δούμε να διαπρέπει σαν επικεφαλής της αντιπολίτευσης... οι συμπολίτες ψηφοφόροι του μπορούν να περιμένουν; για ρωτήστε!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Απόστολος , κρατάει το λόγο του......
    Απο τις εκλογές ακόμη.
    Θυμάστε πόσο ανόρεκτα παρουσίασε το προεκλογικό του πρόγραμμα , ίσα που πρόλαβε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών..
    ΔΕΝ ήθελε να είναι Δήμαρχος.
    ΗΘΕΛΕ να ηγείται της αντιπολίτευσης.
    ΔΕΝ ήθελε να γκρεμίσει τον Φουσέκη, με ένα φύσημα.
    ΗΘΕΛΕ ένα οδοιπορικό ύπνωσης και ανυπαρξίας.
    ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ!
    ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΤΙ;
    ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΡΟΙ;
    ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή