Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλαδική διακοπή των δικαστηρίων ξεκινούν οι Δικαστικοί


Πανελλαδική διακοπή των συνεδριάσεων των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων για πέντε μέρες από την έναρξη του νέου δικαστικού έτους (17 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου 2012) αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές των αποδοχών. Οι διακοπές των συνεδριάσεων θα ξεκινούν στις 10:00 και θα διαρκούν έως το τέλος του ωραρίου (15.30). 
Ειδικότερα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:
 
  • Τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών.
  • Την αναστολή δημοσίευσης των πολιτικών αποφάσεων (πλην των επειγουσών) από την Δευτέρα 10-9-2012 και μέχρι τη σύγκληση της έκτακτης Γεν. Συνέλευσης.
  • Την καθημερινή διακοπή των συνεδριάσεων όλων των Δικαστηρίων της χώρας από την Δευτέρα 17-9-2012 έως 22-9-2012,από ώρα 10.00π.μ.έως 15.00μ.μ. και την επεξεργασία των δικογραφιών στα Δικαστήρια.
  • Την υποβολή αιτήματος προς τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της χώρας, για την παροχή της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής στους Δικαστές για την άσκηση του λειτουργήματός τους στα δικαστικά καταστήματα.
  • Την αποστολή εγγράφου σε όλα τα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της χώρας για τη σύγκληση Ολομελειών,προς λήψη απόφασης εναρμόνισης των Κανονισμών τους προς τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν και
  • Να απευθύνει αίτημα  προς την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών για την αποστολή  αντιπροσωπείας στη χώρα μας, προς ενημέρωση και παρακολούθηση των εξελίξεων tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου