Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα καλά- όλα καλά....




Με τις πιο ζεστές ευχές μου για την καινούργια αρχή της σχολικής χρονιάς σε μαθητές, καθηγητές και γονείς, θα ήθελα να ζητήσω και την επιείκεια τους για τυχόν περιπτώσεις μη εξυπηρέτησης στη μεταφορά των μαθητών.
            Δυστυχώς, ο Υπουργός Παιδείας μόλις πριν 3 ημέρες έδωσε στη δημοσιότητα την εγκύκλιο στην οποία αναφέρει ότι η μεταφορά των μαθητών δεν θα γίνεται από τους Δήμους, που είναι αρμοδιότητά τους αλλά θα γίνεται από τις Περιφέρειες με παράταση για 3η χρονιά των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί από τις τότε Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις!!!
            Έτσι με ένα κυριολεκτικό τιτάνιο αγώνα δρόμου, την εξαιρετική συνεργασία του ΚΤΕΛ και εμμέσως των ιδιοκτητών TAXI (που η Πολιτεία τους χρωστά ένα υψηλό ποσό χρημάτων) αλλά και με την συμπαράσταση των Δημάρχων κυριολεκτικά κατορθώσαμε να εξυπηρετήσουμε το 90% της μεταφοράς των μαθητών, στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε.
            Εύχομαι το νέο ξεκίνημα να δώσει στην εκπαιδευτική κοινότητα δύναμη και κουράγιο για τα δύσκολα που έρχονται και η νέα χρονιά να είναι πλούσια σε γνώσεις, αρχές, αξίες, στόχους και προσδοκίες.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
               ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου