Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ασπασία Μανδρέκα: 800 χιλιάδες ευρώ παίρνουν από την τρίτη οι δικαιούχοι του αναδασμού πεδιάδας Μόρνου!


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο      Δ Ε Λ Τ Ι Ο

 

Υπογράφηκε χθες η Πληρωμή του Μέτρου 125Α1 του «Δικτύου Ανοικτών Διωρύγων Πεδιάδας Μόρνου Νομού Φωκίδας. Η πληρωμή πού σχετίζεται με την ηρτημένη εσοδεία του έτους 2009 αφορά 362 δικαιούχους στους οποίους θα διανεμηθεί το συνολικό ποσό των 739.733,09 ευρώ.




Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Γρηγόριο Αποστολάκο, σε συνέχεια της συνεργασίας μας, - τον είχα επισκεφθεί πρόσφατα στο γραφείο του για θέματα αρμοδιότητάς του που αφορούν στο Νομό μας, - οι δικαιούχοι θα μπορούν να εισπράξουν τα ποσά που δικαιούνται μετά την ερχόμενη Τρίτη.


Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013,
Ασπασία Π. Μανδρέκα
Βουλευτής Φωκίδας.

5 σχόλια:

  1. Δεν το πιστυεω!!! Περιμενω ανακοινωση-επιβεβαιωση απο το μπαμπα-Τακη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ιστοσελιδα του οπεκεπε υπαρχει σχετικη πληροφορηση απο 27 του μηνα! Καιβγαινει αυτο το δελτιο τυπου στις 28 και λεει για προσωπικη ενημερωση της βουλευτινας απο τον προεδρο! Παλι "κατοπιν ενεργειων μου εβρεξε"? ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΤΙΝΑ ΜΑΣ!!!!! ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιδώς Αργείοι!!!! Και βέβαια θα ήταν στη σελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και στο ΔΙΑΥΓΕιΑ. Πού θέλατε να είναι στη σελίδα του Σάκη Ρουβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ντροπή μας να έχουμε τέτοιους πολιτικούς πού θυμίζουν τις αθλιότερες ημέρες του ... Γκελεσταθικού μας παρελθόντος!!! Ετούτος ο τόπος είναι άξιος των επιλογών πού κάνουμε. Κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή