Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΛΟΥΚΕΤΟ: παραιτείται από το Νοσοκομείο Άμφισσας ο μοναδικός Πνευμονολόγος ΕΣΥ της νότιας Στερεάς...Και εις άλλα με ΥΓΕΙΑ!!!

  


Ενδιαφέρουσα κινητικότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο Άμφισσας. Εισαγγελέας, καταγγελίες, παραιτήσεις Επιστημονικού προσωπικού, ανησυχία, αβεβαιότητα, θυμός, οργή.  Κοκτέηλ.

Λοιπόν, είναι γεγονός...

 Η διακαής ιδιωτικοποίηση του φερομένου ως δράστη, αποδίδει. Αργά πλην σταθερά. 

 Βέβαια μετά τις βαρύγδουπες κατηγορίες κατά των αναστολέων, οι οποίοι -ως γνωστόν- ευθύνονται για όλες τις συμφορές της χώρας ίσως και της υφηλίου, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ το προγραμματισμένο μέλλον, ακόμη και για τους πλέον συστημικούς... - Πες αλεύρι! η Λιβαδειά και η Λαμία σε γυρεύει...

 

 Παραιτείται ΚΑΙ ο μοναδικός Πνευμονολόγος της περιοχής από το ΕΣΥ. Εκτός από νυχθήμερη υπηρεσία-μόνος του- ατέλειωτες ώρες εφημεριών και κάλυψη διαφόρων ... ειδικοτήτων εδώ και 2 χρόνια! τώρα ζητούν να γίνει και ... Παθολόγος!

Υπέπεσε μάλιστα στην αντίληψη των ... κακών στομάτων, πως ο πολύς κ. ΥΠΕάρχης τον "έβαλε στην θέση" του, ξεχειλίζοντας το ποτήρι... - Τί κάνεις δηλαδή; τίποτα δεν κάνεις!!... Παρακαλείται η όποια Διοίκηση υπάρχει να κόβει και εισιτήρια για το θέατρο του παραλόγου διότι αυτές οι ανεπανάληπτες στιγμές καταγράφουν την νεώτερη Ιστορία της virtual reality.

 Οι εφημερίες γίνονται ... χωρίς εφημερίες  λένε οι hidden languages, με τον Καρδιολόγο να κάνει (με σπασμένο χέρι) Καρδιολογικό Ιατρείο, Τεχνητό Νεφρό και τώρα ζητούν και Παθολογικό Ιατρείο!!

 Τελικά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις... 

 Στην Εισαγγελία πηγαινοέρχονται Σωματείο, Αγροτικοί Ιατροί και πολίτες και εισερχόμεθα  στο νέο έτος πλήρεις δημιουργικής ευεξίας... 

Ευχόμεθα εκ καρδίας Ευτυχές το 2022!

Και εις άλλα με ΥΓΕΙΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου