Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Σωματείο υγιειονομικών Φωκίδας: το Νοσοκομείο Άμφισσας καταρρέει!... ΑΥΡΙΟ!! κινητοποίηση στην πύλη! καλούμε όλους τους φορείς του Νομού!!!...

Το εμβόλιο κατά της COVID-19 που αποτελεί μεγάλο επιστημονικό επίτευγμα η κυβέρνηση το μετέτρεψε σε εργαλείο για την λήψη και εφαρμογή αντεργατικών μέτρων και για αποποίηση της ευθύνης της, για στελέχωση και ενίσχυση το Εθνικού Συστήματος Υγείας, στελέχωση που έπρεπε ήδη να έχει κάνει εδώ και 1,5 χρόνο που βρίσκεται σε εξέλιξη η πανδημία».
 
  Όλο αυτό το διάστημα, νοσοκομειακοί γιατροί, όλο το υγειονομικό προσωπικό στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας, δίνουμε ένα τιτάνιο αγώνα ενάντια στην πανδημία. Σε όλη αυτή την προσπάθεια είμαστε ουσιαστικά και πρακτικά αβοήθητοι από την κυβέρνηση.
 Η κυβέρνηση, το υπουργείο και η ΥΠΕ όχι μόνο έχουν απορρίψει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών, όχι μόνο έχουν αθετήσει όλες τις υποσχέσεις τους για μαζικές προσλήψεις και υλικοτεχνική αναβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας, ΒΑΕ,  αλλά αντίθετα έφτασαν να θέσουν σε αναστολή εργασίας,  χιλιάδες κόσμου πανελλαδικά. 
Η κυβέρνηση επέβαλε την υποχρεωτικότητα λέγοντας χοντροκομμένα ψέματα ότι δήθεν εξάντλησε όλα τα περιθώρια ενημέρωσης των εργαζομένων. H αλήθεια είναι ότι καμία στοχευμένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον εμβολιασμό δεν υπήρξε. Καμία προσπάθεια να απαντηθούν ερωτηματικά, να ξεπεραστούν δισταγμοί. Απεναντίας, το μόνο που υπήρξε πραγματικά είναι οι κυβερνητικές παλινωδίες, η θέσπιση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τις ανάγκες των μεγαλοεπιχειρηματιών, η μετατροπή μιας επιστημονικής κατάκτησης, όπως είναι το εμβόλιο, σε προϊόν συναλλαγής και εξαγοράς. 
Αυτές είναι οι αιτίες για τους φόβους και τις επιφυλάξεις όσων δεν είναι αρνητές ή ανορθολογιστές. Τα ίδια φουντώνουν τον ανορθολογισμό και τις θεωρίες συνομωσίας, που είναι ο βολικός αντίπαλος της κυβέρνησης για να κρύψει τις ευθύνες της.
Με τις αναστολές καθηκόντων στο νοσοκομείο μας από 1/9/21:
 10 ημέρες του μήνα Σεπτέμβρη, είναι ακάλυπτες από Αναισθησιολόγο, κάτι που συνιστά μέγα κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές που τον χρειαστούν.
Η μαιευτική κλινική κλείνει με ότι αυτό συνεπάγεται όταν προκύπτουν επείγοντα μαιευτικά περιστατικά!!
Οι διακομιδές πολύ σοβαρών και επικίνδυνων καρδιολογικών νοσημάτων είναι ήδη καθεστώς!! Για σκεφτείτε να φύγει ένα έμφραγμα που έχει αντιμετωπιστεί με ασφάλεια από το ΓΝ Άμφισσας και ένα έμφραγμα που απλώς διαγνώστηκε!! Μεγάλη η διαφορά και για την εξέλιξη και για την πορεία του!!!
Ποιό είναι το σχέδιο λειτουργίας κ. Βουλευτή  που ψηφίσατε τον νόμο; ποιό είναι το σχέδιο κ. Διοικητή που εφαρμόσατε τον νόμο αφήνοντας ένα ολόκληρο νομό χωρίς καρδιολόγο , αναισθησιολόγο, γυναικολογική και μαιευτική κλινική για πολλές μέρες το μήνα, γιατί θα σας επιβάλλονταν πρόστιμο όπως μας είπατε;
Αν κινδύνευαν ή ταλαιπωρούνταν δικοί σας άνθρωποι? Ενσυναίσθηση λέγεται!
Την απάντηση την ξέρουμε!! Το δημόσιο όφελος χάνεται μπροστά στο ατομικό συμφέρον !!!
Πανηγυρίζετε την πρόσληψη ΩΡΛ , αλλά αποκρύπτετε όλα τα ανωτέρω, δεν θεωρείτε ίσως αναγκαίες τις ειδικότητες που αναφέραμε.
Επίσης πληροφορηθήκαμε πως  από 1/1/22 καταργείται μία θέση χειρουργού αφού δεν προκηρύχθηκε, αληθεύει; Έχετε κάνει τις δέουσες ενέργειες να προκηρρυχθεί η θέση;
Αντί της αύξησης μείωση και εκεί!!!
Αντί προσωπικού που είχατε δεσμευτεί στις συναντήσεις μας, ο μόνος που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο είναι ο δικηγόρος να σας κατευθύνει και ο δικαστικός αντιπρόσωπος που μοίραζε αναστολές, συναδέλφων και γιατρών που επάνω τους στηρίζεται το νοσοκομείο.
Χρήματα δεν υπάρχουν για κοστοβόρα χειρουργία, για να πληρωθούν οι συνάδελφοι του εμβολιαστικού κέντρου αλλά υπάρχουν καθώς φαίνεται για νομικές συμβουλές!!!
Για εσάς έχει σημασία η εφαρμογή ενός νόμου που κλείνει τα νοσοκομεία και παραδίδει τις δημόσιες δομές σε ιδιώτες.
Θεωρείτε επικίνδυνο να εργάζονται υγιείς υγειονομιοί ανεμβολίαστοι , ενώ δεν θεωρείτε επικίνδυνο να μην υπάρχουν γιατροί και προσωπικό στο νοσοκομείο!
Παράδοξο δεν είναι!!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 14/9/2021 ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ
 ΟΣΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, 
 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ 
 ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
 & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ,
 ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ.

 ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου