Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Παρέμβαση Φάνη Σπανού ενάντια στην επέλαση των ανεμογεννητριών στην Εύβοια...! "Να ανασταλεί κάθε νέα αδειοδότηση και κάθε εγκατάσταση"...

 

 

 

 

 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ: 

Παρέμβαση ενάντια στην επέλαση των ανεμογεννητριών επιχειρεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, σε συνέχεια της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και κατόπιν των τελευταίων αιφνιδιαστικών και δυσμενών εξελίξεων, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις πολιτών και φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.  

 

 

 

Ο Περιφερειάρχης, με τη συνημμένη επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, εκθέτει αναλυτικά το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης αιολικών σταθμών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και καλεί το Υπουργείο:

  Να σεβαστεί τις αρχές της χωροταξίας και τις απόψεις των τοπικών κοινωνιών. 

  Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

  Να αναστείλει κάθε νέα αδειοδότηση

 και κάθε εγκατάσταση αδειοδοτημένης μονάδας. Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Επιπλέον θα θέλαμε μας ενημερώσετε αναλυτικά, σχετικά με την ανακοινωθείσα σχεδιαζόμενη επένδυση, κυρίως όμως τον συνολικό σχεδιασμό ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε συνεργασία, οποία θα συμβάλει στην ορθή και αποτελεσματική λειτουργία τήρηση κανόνων χωροταξίας, εξασφαλίσει μια μια δίκαιη κατανομή, αλλά και λεγόμενο <<μέτρο>> στην ίδρυση εγκατάσταση αιολικών σταθμών. Σε ό,τι μας αφορά σας προσκομίσουμε όλα τααπαραίτητα στοιχεία με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση των θέσεων προτάσεών μας καθότι το υπόψη θέμα είναι για εμάς εξόχως σημαντικό. Με εκτίμηση, F ΣΤΕΡΕΑ αιανός άρλης, τερεάς Ελλάδας"

  «Να ανασταλεί κάθε νέα αδειοδότηση και κάθε εγκατάσταση αδειοδοτημένης μονάδας»Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου