Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Τάσος Φλώρος: Απαντήστε τώρα στους κατοίκους του Ευπαλίου! Τί συμβαίνει με το νερό και τα πολλαπλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας;;...

Αποτέλεσμα εικόνας για ευπαλιο νερο

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 

 «ΝΕΑΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ» 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ 

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Απαντήστε τώρα στους κατοίκους του Ευπαλίου

 


Για ακόμα μία φορά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δωρίδος τρέχει πίσω από τα προβλήματα που έχει η ίδια δημιουργήσει και η ανυπαρξία της γίνεται πλέον επικίνδυνη.

Μεγάλος αριθμός κατοίκων στην Τοπική Κοινότητα Ευπαλίου σπεύδουν από τις 28 Ιανουαρίου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, σε νοσοκομεία και σε ιδιώτες γιατρούς για βοήθεια και φαρμακευτική αγωγή.

Η Δημοτική Αρχή, που γνώριζε την κατάσταση από την εν λόγω ημερομηνία, για άλλη μία φορά κωλυσιεργεί, καθώς δεν ελήφθησαν δραστικά μέτρα, δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση και δεν δόθηκαν οδηγίες για την χρήση του νερού. Απλώς προέβησαν σε μία απλή ενημέρωση, όταν αυξήθηκαν τα κρούσματα επικίνδυνα, ότι έχει ληφθεί δείγμα για έλεγχο των υδάτων.

Η Δημοτική αρχή με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας καλούνται να δώσουν πολλές και πειστικές απαντήσεις για να καθησυχάσουν τους συνδημότες μας που ταλαιπωρούνται.

 

Ας μας ενημερώσουν άμεσα και αρμοδίως για τα εξής:

§  Η δεξαμενή έχει καθαριστεί και αν ναι πότε πραγματοποιήθηκε τελευταία  φορά;

§  Ποιος πιστοποιημένος φορέας έχει κάνει μετρήσεις και σε ποιο χρονικό διάστημα;

§  Πότε έγινε η χλωρίωση;            

 

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των συμπολιτών μας. Σε μια περίοδο που όλοι βρισκόμαστε σε υποχρεωτική παραμονή στα σπίτια λόγω του Covid-19, το επιχείρημα για διασπορά ιώσεων από εξωγενείς παράγοντες πέφτει στο κενό.

Και σας ερωτούμε, κύριοι, ποιος ενδογενής παράγοντας μπορεί να προκαλέσει  μια τέτοια διασπορά γαστρεντερίτιδας αν δεν είναι το πόσιμο νερό; Απαντήστε μας.

 

Ο επικεφαλής της Παράταξης

Αναστάσιος Φλώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου