Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Τάσος Φλώρος: Είμαστε ουσιαστικά δίπλα στους πληγέντες από την πανδημία, συμπολίτες μας της Δωρίδας …

ΔΗΜΟΣ  ΔΩΡΙΔΟΣ

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ 

 «ΝΕΑΕΠΟΧΗ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΔΩΡΙΔΑ» 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ 

 

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

    Με ουσιαστικές παρεμβάσεις στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας για να ξεπεράσουμε το κύμα της πανδημίας. Κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας του COVID-19, την άνοιξη, η Δωρίδα μας και η Φωκίδα ήταν από τις περιοχές χωρίς κρούσματα και τα μέτρα προστασίας, σε συνδυασμό με το αίσθημα ευθύνης, έδρασαν αποτελεσματικά, με συνέπεια να λειτουργήσει ικανοποιητικά και θετικά ο εσωτερικός τουρισμός, η επισκεψιμότητα στην περιοχή μας και να αισθάνονται ασφαλείς όλοι οι συμπολίτες μας. 

   Τους καλοκαιρινούς μήνες, τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας καταφέραμε να διατηρήσουμε το θετικό πρόσημο για την περιοχή μας, στερούμενοι των πλείστων πολιτιστικών εκδηλώσεων, με την ελπίδα να ξεπεράσουμε την πανδημία όσο γίνεται αλώβητοι και το καλοκαίρι του ’21 να γιορτάσουμε και τα 200 χρόνια από την παλιγγενεσία του 1821 ενωμένοι και δυνατοί, όπως αρμόζει στη λεβεντογέννα  Δωρίδα των αγωνιστών που υπήρξαν πρωτεργάτες και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδος μας.

   Ωστόσο, το δεύτερο κύμα της πανδημίας, από τον Οκτώβριο, είναι πιο ισχυρό και πιο επικίνδυνο και απαιτεί περισσότερη υπομονή και θέληση για να το ξεπεράσουμε. Οπλισμένοι όλοι με δύναμη και υπομονή και με την αποκτηθείσα εμπειρία και εμπιστοσύνη στους ειδικούς και την πολιτεία, θα προχωρήσουμε μαζί με τα καλά νέα για την αντιμετώπισή της με αισιοδοξία και υγεία το 2021. 

  Η παράταξή μας, «Νέα Εποχή για τη Δωρίδα», τα χιλιάδες μέλη και οι φίλοι σταθήκαμε και στεκόμαστε δίπλα και αρωγοί σε όλους τους συμπατριώτες μας προσφέροντας τη βοήθειά μας ανά πάσα στιγμή. 

  Οι παρεμβάσεις σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια είτε «δια ζώσης» είτε με «τηλεδιασκέψεις» ήταν και είναι πάντοτε ουσιαστικές και χρήσιμες με κύριο γνώμονα τη στήριξη των συμπολιτών μας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπήρχαν και αυτών που προέκυψαν από την πανδημία.

 Συμπάσχουμε και συμπαραστεκόμαστε ειλικρινά σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί βαθύτατα, και επαγγελματικά και προσωπικά, και έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημία εν μέσω της πανδημίας.

 Ο επικεφαλής της Παράταξης

 Αναστάσιος Φλώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου