Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΤΙ συμβαίνει στις Φυλακές Άμφισσας;; επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του σωφρονιστικού καταστήματος;;;...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συναγερμός επικρατεί στις φυλακές Άμφισσας μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του σωφρονιστικού καταστήματος.

Καταστήματα Κράτησης
φωτο από poyef.gr

  Όπως διέρρευσε, εντοπίστηκαν κρούσματα σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ δεν έχουν γίνει τεστ σε συναδέλφους τους, σε κρατούμενους, ούτε επιβλήθηκε εκ περιτροπής εργασία στους υπαλλήλους, ούτε πάρθηκαν άλλα μέτρα(;).  

 Βέβαια, ΕΑΝ αληθεύουν αυτά, κάτι που πρέπει ιδιαιτέρως να σημειωθεί, είναι πως αν μπει σε ενεργή καραντίνα το  προσωπικό, ΠΟΙΟΣ θα φυλάξει τους κρατούμενους;;

   Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι εργαζόμενοι του καταστήματος θα έπρεπε να βρίσκονται τυπικά σε καραντίνα, ωστόσο στην πραγματικότητα εργάζονται κανονικά. 

  Εχθές, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περιοίκων, υπήρξε καταγγελία και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδος ζήτησε να εισέλθει στην φυλακή προκειμένου να ασκήσουν ελέγχους και να διαπιστωθεί εάν οι ευρισκόμενοι σε καραντίνα υπάλληλοι εργάζονταν αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν στο σωφρονιστικό κατάστημα! 

 Σημειωτέον πως εάν εργάζεται υπάλληλος ευρισκόμενος σε καραντίνα το πρόστιμο αγγίζει τα 5000 ευρώ. 

   -  Αληθεύει ότι αρμόδια υπάλληλος του Νομού είπε πως «αν δεν έρθεις για 2 ώρες σε επαφή χωρίς μάσκα με άλλο άτομο δεν υπάρχει κίνδυνος»;;

    Δεν γνωρίζουμε εάν τις επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ θα γίνουν καθολικά τεστ, τόσο στους κρατούμενους όσο και στο προσωπικό, για να υπάρξει πλήρη εικόνα του τί γίνεται στη φυλακή. Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρεωτικές οι απολυμάνσεις κάθε μέρα, η χορήγηση υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) σε κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ό,τι χρειαστεί να δοθεί προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού μέσα στη φυλακή. 

  Άλλωστε σχετικά με τις μεταγωγές κρατουμένων, εάν η φυλακή τεθεί σε καραντίνα, αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν περιττές μετακινήσεις. Άρα περιορίζονται στο ελάχιστο, μέχρι να ελεγχθούν όλοι οι κρατούμενοι και σύμφωνα με την υγιειονομική οδηγία επί 10ήμερο κανένας δεν πρέπει να βγει από τη φυλακή, παρά μόνο εάν συντρέχουν επείγοντες λόγοι.

    Εάν όλα αυτά επιβεβαιώνονται, «εφιαλτική» πρέπει να είναι η κατάσταση που βιώνουν οι υπάλληλοι που υπερβάλλουν εαυτόν. 

 Διότι οι κρατούμενοι ναι μεν είναι εγκλωβισμένοι στα κελιά τους αλλά δεν κάνουν διασπορά, ενώ οι υπάλληλοι γυρίζουν στα σπίτια τους και υπάρχει κίνδυνος διασποράς στις οικογένειές τους…

1 σχόλιο:

  1. ποιος θα τους φυλαει χαχαχαχα μα φυσικα ο δημαρχος και ο βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή