Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Παναγούλα Χατζησεβαστού- Πάντσου: με δεδομένη την δυναμική της λέξης π ρ ο π α γ ά ν δ α, η αλήθεια είναι εμπρός στα μάτια μας αρκεί να μην τα έχουμε κλειστά!!...

Διεθνώς και από καταβολής η ανθρώπινη σκέψη υφίσταται βαδίζουσα αναλόγως των δεδομένων της χρονικής στιγμής.

  Ισχύς, συμφέροντα, πιέσεις, διπλωματία κ.λ.π. καθορίζουν την ζωή και το μέλλον της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας με εξαιρετική τέχνη την δυναμική της λέξης  π ρ ο π α γ ά ν δ α. 

  Λέξη κλειδί στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών. Με έμμεσο τρόπο με πολυτελές περιτύλιγμα στέλνει μηνύματα, επηρεάζει μονόπλευρα και παραμορφώνει έννοιες.

  Έτσι το άσπρο γίνεται μαύρο το κακό καλό και η λιακάδα συννεφιά. Τρανταχτό παράδειγμα το μοναδικό και ανώτερο πάντων DNA των χιτλερικών [αρία φυλή] με τις γνωστές εξελίξεις.

  Κυβερνήσεις, οργανισμοί, εταιρείες κολοσσοί, πρόσωπα, ολόκληροι λαοί καταποντίζονται ή εκτοξεύονται στα ουράνια ανάλογα με την επιτυχή ή μη χρησιμοποίηση της λέξης προπαγάνδα. 

  Ειδικές υπηρεσίες, αναλυτές της κοινής γνώμης χρησιμοποιώντας αναλόγως των και καιρών κατάλληλους ανθρώπους, επιστήμονες, σύμβολα, αφίσες, όλα τα μέσα και ειδικότερα τα ΜΜΕ, αλλάζουν τη συμπεριφορά μας με εξαπάτηση και όχι με έντιμη πειθώ και πληροφόρηση.

  Ως εκ τούτου η ζωή μας = μια μεγάλη π ρ ο π α γ ά ν δ α που καλύπτει με έξυπνο τρόπο και περίεργες μεθόδους την περιβάλλουσα δυστυχία και τα υπάρχοντα προβλήματα. 

  Βεβαίως η αλήθεια είναι εμπρός στα μάτια μας αρκεί να μην τα έχουμε κλειστά!! 

  Παναγούλα Χατζησεβαστού- Πάντσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου