Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΤΔΔΕ Αστυνομικών Φωκίδας στον ένστολο Πανελληνιονίκη Μαρίνο Λύτρα για την συμμετοχή του στους Αγώνες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας...



  Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο μέλος της κ. ΛΥΤΡΑ Μαρίνο για την επιτυχή συμμετοχή του στον Αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με την ονομασία CISM DΑΥ RUN 2020, όπου επιλέχθηκε να λάβει μέρος ανάμεσα σε καταξιωμένους αθλητές του χώρου από την Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας. 

   Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού – International Day of Military Sports, όπως καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά στον Δήμο Μαραθώνα. 

  Μαρίνο,  συνέχισε να μεταδίδεις το αθλητικό ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι, ιδέα που στηρίζει και υπηρετεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών. 

   Τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες-αθλητές και στους διοργανωτές, όπου για την ιστορία την πρώτη θέση κατέκτησε ο καταξιωμένος συνάδελφος κ. ΜΕΡΟΥΣΗΣ Χριστόφορος. 

 Servo Per Amikeco (Υπηρετώ διά της Φιλίας) 

Το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου