Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Στην Μαρία Παπαναγιώτου το βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού», από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών...


   Στην Μαρία Παπαναγιώτου το βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού». 


Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» απονεμηθεί στην Μαρία Γεωργ. Παπαναγιώτου, η οποία είχε τα περισσότερα μόρια, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 17308. Η Μαρία πέτυχε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) και είναι εγγονή του Αθανασίου Δημ. Τηλιγάδα από την κόρη του Βιολέττα.
Πρώτη επιλαχούσα είναι η Νικολέτα Αποστ. Τσιάμη με σύνολο μορίων 17252 δηλαδή με μόλις 56 λιγότερα από την Μαρία!! Η Νικολέτα πέτυχε στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι κόρη της Έφης το γένος Παναγιώτη Καρανάσου.
Δεύτερη επιλαχούσα είναι η Παρασκευή Καραχάλιου με σύνολο μορίων 16947. Η Παρασκευή πέτυχε στο τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κόρη του Ευθυμίου Χαρ. Καραχάλιου.
Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα. Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» έχει θεσπιστεί από τον αείμνηστο Νίκο Κυριακού και τη σύζυγό του Σωσώ αρχικά στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800 €. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται στην Αγία Ευθυμία και η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ τον προσεχή Αύγουστο.
Η φωτογραφία είναι από την βράβευση του περσινού νικητή Ευθυμίου Δημ. Αναγνωστόπουλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου