Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Με πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Εμμανουήλ για τον Δήμο Δελφών!... Καλή επιτυχία, Νίκο...

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 


   Συνδημότισσες και συνδημότες 

   Σας ανακοινώνω ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Δελφών. Ανεξάρτητος. Πιστεύω πως οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι παλαιότερα (από 01-01-2003 μέχρι 31-12-2006), διετέλεσα Δήμαρχος του (Καποδιστριακού) Δήμου Ιτέας και ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ κάναμε σοβαρές προσπάθειες για τη βελτίωσή του Δήμου.
   Eνδεικτικά : Βελτιώθηκαν τα οικονομικά του (με την περικοπή των μη αναγκαίων δαπανών και την προσπάθεια ενίσχυσης από το κράτος και χωρίς αυξήσεις τελών) και τον παραδώσαμε στους επόμενους χωρίς χρέη. Αυξήθηκε ο εξοπλισμός του. Δημιουργήθηκαν σημαντικά έργα υποδομής. 
 Αυξήθηκε η περιουσία του Δήμου με την αγορά δύο αξιόλογων ακινήτων και με την ανέγερση του κτιρίου του Κ.Ε.Π.. Ανέβηκε ουσιαστικά η ποιότητα της προσφοράς του Δημοτικού μας Ωδείου. Άλλαξε ριζικά ο τρόπος και η νοοτροπία διοίκησης του Δήμου.
  Δεν υπήρξαν προνομιούχοι δημότες καθόσον δεν υπήρξαν ημέτεροι. 
  Όσα πετύχαμε, τα καταφέραμε, διότι διοικήσαμε το Δήμο με σεβασμό στα οικονομικά του και αδιαφορώντας εντελώς για την προσωπική μας προβολή.
  Το πέταμα λεφτών στον αέρα ήταν για μας αδιανόητο Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο, κυρίως σε έκταση, Δήμο, με χαμηλά εισοδήματα και από το κράτος και από δικές του πηγές. 
 Τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα. Ανεργία και οικονομική δυσπραγία, επιχειρήσεις μόλις που «στέκονται», έλλειψη προοπτικών, αγωνία για το μέλλον. 
 Αποτέλεσμα όλων αυτών, η φυγή των νέων από το νομό και η κοινωνική παθογένεια……. 

  Πιστεύω, φίλες και φίλοι, ότι όλοι έχουμε γνώση των πραγμάτων.
  Έχουμε, όμως, και χρέος να βρούμε την άκρη. Και θα τη βρούμε, ξεκινώντας από την καταγραφή των οικονομικών του Δήμου και προχωρώντας κατά προτεραιότητα, στην δημιουργία των αναγκαίων έργων, με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την εν γένει ανάπτυξη της περιοχής μας, έχοντας ως αρχή την ενημέρωση των πολιτών και την αποδοχή των απόψεών τους. Φίλες και Φίλοι, αποφάσισα να ενεργοποιηθώ ξανά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι με ανησυχεί πολύ η πορεία των πραγμάτων στον διευρυμένο Δήμο Δελφών. 

   Η αποτελεσματικότητα του Δήμου ήταν πολύ χαμηλή στους κυριότερους τομείς. Οικονομικά, εξυπηρέτηση πολιτών κλπ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του και το μπορούμε, επειδή πιστεύουμε και υπηρετούμε τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας, όπως την διαφάνεια της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, τον αδιάκοπο έλεγχο των πράξεων όλων μας, με την συμμετοχή και την συνεργασία όλων των δημοτών, χωρίς περιορισμούς. Όπως, δηλαδή, νοικοκυρέψαμε και το Δήμο Ιτέας, χωρίς χρέη, με θρησκευτικό σεβασμό στην περιουσία του και με την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλα τα προβλήματά τους, ως ίσων πολιτών και όχι ως πολιτικοκομματική πελατεία. 

  Εξάλλου, όλοι διαπιστώνουμε πως αν και πέρασαν πέντε περίπου χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (2014), σήμερα, προεκλογικά, δεν έχει αλλάξει από τότε το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Δελφών. Δεν φάνηκε μια «δυναμική» ικανή να το αλλάξει.

  Οι ίδιοι και τώρα υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά και η εικόνα του Δήμου παραμένει σχεδόν η ίδια. Χρειαζόμαστε δυνατό κουράγιο για να γυρίσουν τα πράγματα αισθητά προς το καλύτερο. 
  Κι ακόμα, να παραμερίσουμε τους εγωισμούς και να ενισχύσουμε την αλληλοκατανόηση, συμβάλλοντας, έτσι, στην εύρυθμη και ενωτική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, για να διεκδικήσουμε με επιτυχία τους αναγκαίους για την ουσιαστική βελτίωση της τοπικής μας κοινωνίας πόρους. Ας δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας προς τον τόπο.

 - Συνδημότισσες και συνδημότες 

  Σας καλώ να πλαισιώσετε και να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.

 - Ιτέα, 17 Μαρτίου 2019 
Με αγάπη 
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
 - Δικηγόρος

11 σχόλια:

  1. ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.......
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εμμανουήλ μπορεί να έρχεται από τα παλιά αλλά δεν ομοιάζει με την γνωστή κίνηση πολιτών της ΙΤΕΑΣ με τον επικεφαλή της να εξακολουθεί να παίρνει απευθείας αναθέσεις από το δήμο Δελφών και η δεύτερη τι τάξη του συνδυασμού τους να έχει το γαμπρό της ειδικό σύμβουλο στο δήμο Δελφών με τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ το μήνα. Πάντα βέβαια με συνέπεια στην ανύπαρκτη αντιπολίτευση. Καθώς για 5 Ολόκληρα χρόνια ήταν το δεκανίκι της πλέον αποτυχημένης Δημοτικής Αρχής που γνώρισε η Φωκίδα. Αλλά προφανώς τέτοιους πολιτικούς θέλετε να σας εκπροσωπούν και συνδυασμούς σαν τους πολίτες στο παρασκήνιο όπως ορθά έπρεπε να λέγονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 19 Μαρτίου 2019 - 1:02 μ.μ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΚΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΥΜΝΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ Ο..ΤΣΥΡΙΖΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΟ, ΞΕΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΝΙΚΟ 3,5ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΟ, ΞΕΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια συμπεραίνω ότι αυτός ο συνδυασμός έγινε για να δούνε ποιος θα επικρατήσει σε αυτό που λέμε αριστερή παράταξη. Δηλαδή αν ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ ή ο ανεπίσημος είναι αυτός που θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στον Δήμο. Με δυο λόγια γίνεται για να συνθλίψει τους πολίτες στο προσκήνιο να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από τη δεξαμενή του Παναγιωτόπουλου να σύρει τον Ταγκαλη σε δεύτερο γύρο και τελικώς να βγάλει μόνο έναν σύμβουλο. Συγχαρητήρια λοιπόν πετύχατε το ακατόρθωτο... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΨΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ !!! Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΕ !!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή