Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Αδειάζει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ... στηρίζει Μέγκο στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Δελφών...


 Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικες εκλογες 2019

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΑΛ ΠΑΝΟΥ ΜΙΣΕΡΛΗ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»,
 ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΚΟ 


    Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αποτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής διαβούλευσης (Κίνημα Αλλαγής, Σύριζα, Πολίτες στο Προσκήνιο) για κοινή κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσω κι εγώ την προσωπική μου προτίμηση για το δημοτικό συνδυασμό που επιθυμώ να στηρίξω στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

    Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, εάν ειλικρινά αγωνιζόμαστε ενωμένοι για μια τετραετία, προς όφελος του τόπου μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. 

   Ωστόσο κάποιοι ανομολόγητοι επιτήδειοι, ή υπονομευτές, ή αργοκίνητα σαΐνια, ή σνομπαριστές, φαίνεται ότι κράτησαν καλά κραταιό το αντιδραστικό τους μέτωπο, για μια «επιλεκτική συμμαχία» που δεν τελεσφόρησε. 
  Προσωπικά δεν έχω ενοχές, ούτε ευθύνομαι για παραλήψεις, όμως αισθάνομαι πικρία αφού το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής σήμερα είναι η δεύτερη τετραετία που προσκρούει στη δυνατότητα που διατηρεί να ηγηθεί ευρύτερης συνεργασίας σε αυτοδιοικητικές εκλογές, ή ακόμη και αυτόνομης καθόδου. 
   Γι’ αυτό, χωρίς άλλη σκέψη, σήμερα επιθυμώ να επιβεβαιώσω τη στήριξή μου, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στην αυτοδιοικητική κίνηση των «Πολιτών στο Προσκήνιο» των οποίων οι εκπρόσωποι είναι άτομα διεκδικητικά και απόλυτα ενεργά , ειδικά στην προοπτική ανάπτυξης και την προστασία του περιβάλλοντος , θέματα που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και προσωπικά. 
    Εξ’ άλλου, οι «Πολίτες στο Προσκήνιο», στη διάρκεια της διαβούλευσης, παρέμειναν στον εποικοδομητικό διάλογο συνεργασίας μας χωρίς να δειλιάσουν από «τζατζαρίσματα» και περιχαρακώσεις. 
   Στη Νομαρχιακή μας Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ευτυχώς δεν υπάρχουν κρούσματα μωροφιλοδοξίας , εσωστρέφειας και ιδεολογικής νοσηρότητας. Αλλά είμαστε εδώ παρόντες και παρακολουθούμε από απόσταση τους αγοραίους σαλτιμπάγκους που βγάζουν φλόγες από το στόμα τους ή καταπίνουν σπαθιά ! 
  Όμως , είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέμβουμε και να συνεισφέρουμε δυναμικά και δημιουργικά στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας – και δεν αφορούν μόνο σε φανφαρονισμούς, χορούς και τραγούδια!

   Προς το παρόν, στο οπτικό μας τοπίο κυριαρχεί ο αλληλοσπαραγμός των δύο δημοτικών συνδυασμών της δεξιάς παράταξης, έως ότου οι πολίτες του Δήμου Δελφών καταλάβουν ότι δεν θα έχουν χάσει τίποτα, χωρίς αυτούς. 

  Ο Γραμματέας
 της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Φωκίδας 
Πάνος Μισερλής

Πηγή: epikourositeas

14 σχόλια:

  1. Τι νούμερα είναι αυτά που δήθεν ηγούνται στο ΠΑΣΟΚ (Τσαμαντάνης) και το ΚΙΝΑΛ (Μισερλής);
    Ο ένας φεύγει , ο άλλος μένει και στηρίζει ΛΑΕ!
    Και μετά περίμενε η Φοφούλα άνοδο.
    Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.
    Τόση πολιτική ανικανότητα και ανωριμότητα;
    Τόσος καιροσκοπισμός;
    Τρίβουν τα χέρια τους οι Τσιπραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΥΤΙΒΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙ. Ο ΜΕΓΚΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ" ΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

      Διαγραφή
  2. Τι νούμερα είναι αυτά που δήθεν ηγούνται στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ; Ο ένας φεύγει , ο άλλος μένει και στηρίζει ΛΑΕ!
    Και μετά περίμενε η Φοφούλα άνοδο.
    Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.
    Τόση πολιτική ανικανότητα και ανωριμότητα;
    Τόσος καιροσκοπισμός;
    Τρίβουν τα χέρια τους οι Τσιπραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ΚΙΝΑΛ στηρίζει ΛΑΕ; Όχι βέβαια η Αφροδίτη που έφαγε φόλα από το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Παναγιωτόπουλο μέσω του Μέγκου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι νούμερα είναι αυτά που δήθεν ηγούνται στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ; Ο ένας φεύγει , ο άλλος μένει και στηρίζει ΛΑΕ!
    Και μετά περίμενε η Φοφούλα άνοδο.
    Λίγη τσίπα δεν βλάπτει.
    Τόση πολιτική ανικανότητα και ανωριμότητα;
    Τόσος καιροσκοπισμός;
    Τρίβουν τα χέρια τους οι Τσιπραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακουγεται οτι ο κυριος που εφυγε απο γραμματεας πηγε στο συριζα. βαρελι διχως πατο

      Διαγραφή
  5. To ΚΙΝΑΛ στηρίζει ΛΑΕ; Όχι βέβαια η Αφροδίτη που έφαγε φόλα από το ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Παναγιωτόπουλο μέσω του Μέγκου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ? ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ

      Διαγραφή
  6. Ο κύριος Μέγκος δεν έχει πείσει ούτε τον εαυτό του ότι θα μπορέσει να κάνει συνδυασμό πολύ περισσότερο δεν πιστεύει ότι θα βγει και δεύτερος στο Β΄ γύρο όπως διακηρύσσει για να μαζέψει ψηφοφόρους και υποψήφιους νομίζοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια οι πολίτες του νομού δεν έχουν καταλάβει τον πραγματικό του ρόλο του. πράγμα που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται οι πολίτες στο προσκήνιο (όσοι μείνανε) γιατί για πολύ καιρό όχι μόνο υπήρξε εισηγητής του κυρίου Παναγιωτόπουλου αλλά και ανύπαρκτος αντιπολιτευτικά στα σοβαρά θέματα που βαραίνουν την Δημοτική Αρχή. 5 Ολόκληρα χρόνια ήταν το δεκανίκι της πλέον αποτυχημένης Δημοτικής Αρχής που γνώρισε η Φωκίδα. Με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ και την μη υποψηφιότητα του Σάββα επιβεβαιώνονται η στήριξη προς Παναγιωτόπουλο μέσο Μέγκου. Μην το συνεχίζετε τόσο απροκάλυπτα δύο μήνες πριν τις εκλογές! Σταματήστε επιτέλους να εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ..ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η υποψηφιότητα του κυρίου Εμμανουήλ ανησυχεί ορισμένους στο Κινάλ η καλύτερα στο παλιό Πασόκ, το ορθόδοξο (εδώ ας γελάσουμε).
    Μερικοί πασόκοι όπως και το 2014 αφιερώθηκαν ψυχή και σώματι στην υποψηφιότητα Ταγκαλή όπως και σήμερα.
    Η φετινή διαφορά είναι πως υποσχέθηκαν στήριξη και στο Σπανό αλλά φοβούνται πως θα εκτεθούν και θα εκτεθούν.
    Σκυλιά που γαυγίζουν δεν δαγκώνουν, Ιτιώτικα και Σαλωνίτικα.
    Καλή ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το απολυτός τίποτα στηρίζει τον κύριο κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπη και παλι ντροπη για ολους αυτους γραμματεις και φαρισαιους που βουλιαζουν μια ολοκληρη παραταξη και την σερνουν πισω απο παρασκηνιακους πολιτες και αποτυχημενους δεξιους υποψηφιους.Ποιος ειναι αυτος ο κος που μας λεει την προσωπικη του επιθυμια για το τι προτιμα και προσπαθει να παρασυρει μια παραταξη πισω απο εναν προσωπικο και παρειστικο συνδιασμο; Δεν ντρεπονται αυτοι οι γραμματεις που δυο συνεχεις αυτοδιοικητικες εκλογες δεν εχουν την δυναμη και την τολμη να ηγηθουν ενος ψηφοδελτιου και να απευθυνθουν στους πολιτες; Αρα και στις περιφερειακες εκλογες στις ευρωεκλογες και στις βουλευτικες οποιος απο τωρα στραφει σε δεξια και αριστερα ψηφοδελτια τοτε πολυ ευκολοτερα θα ψηφισει και στα αλλα. Θα ηταν προτιμοτερο να κλεισετε το μαγαζι και να αφησετε τον κοσμο να ψηφισει οτι θελει παρα νατου προτεινετε ( εσεις οι ανυπαρκτοι ) τι να ψηφισει. Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ .ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν κρίνουμε από τον ...όγκο της προχθεσινής συγκέντρωσης της ΝΔ με την κα Μισέλ, θα σας την ξαναπάρει την έδρα ο Σύριζα.... "ήσυχα, ήρεμα κι απλά"! Τώρα για το ΠΑΣΟΚ (είτε Φώφη, είτε Γιωργάκης) στα χαμένα πάει. Του χρόνου, τους βλέπω μόνο στα ...καραναβάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή