Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Όταν "φεύγει" ένας φίλος νωρίς...

   Όταν "φεύγει" ένας φίλος... πάντα αισθάνεσαι ότι είναι νωρίς. Μόνο που ο Βαγγέλης "έφυγε" για την Γειτονιά των Αγγέλων πραγματικά νωρίς.

  Όταν "φεύγει" ένας φίλος... μοιράζεσαι τον πόνο με τους δικούς του, όπως και τις μνήμες που σε συνδέουν μαζί του... και ευτυχώς είναι πολλές.

 Ο Βαγγέλης Μπαϊλακτάρης, σύζυγος της πρώην Δημάρχου Δεσφίνας και στενής μας φίλης Γιώτας Καπαφλή, υπήρξε για μας παραπάνω από φίλος. Ήταν ο άνθρωπος που μας έκανε προνομιούχους με την φιλία και την αγάπη του. Κυρίως με την αφοσίωσή του.  
 Ήταν έμπνευση και δύναμη. 

 Με σωστή και ψύχραιμη κρίση, ικανότητα, οξύνοια, μεγαλοψυχία και ένα αστείρευτο χιούμορ που ήταν βάλσαμο στην καρδιά μας. Λογάριαζε την γνώμη μας, σεβόταν την παρουσία μας, εμπιστευόταν την αγάπη μας, έκανε το σπίτι του δικό μας.


Τον καμαρώσαμε. Ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε αντάξια στο πλάι μιας κόρης Καπαφλή… με τιμή, υπερηφάνια και κυρίως δύναμη. Την δύναμη που κληροδότησε στα παιδιά του. Την δύναμη που την είδαμε και στα δύσκολα. Και στο κρεββάτι της ασθένειας.

 Βαγγέλη μου... για μας εξακολουθείς να είσαι ο ψηλός, ευθυτενής, ωραίος, παλληκαρίσιος Μανιάτης με τα ατέρμονα αστεία και την φιλόξενη αγκαλιά.  

Περισσότερο, ένας αγαπημένος φίλος που έφυγε ταξείδι και θα τον ανταμώσουμε στο μέλλον...

 Καλό Παράδεισο θα έχεις... κάντους να γελούν κι εκεί...



5 σχόλια:

  1. Με θλίψη αποχαιρετάμε ένα Άνθρωπο, που συγκέντρωνε αξιομνημόνευτες αρετές. Γνήσιος πατριώτης με ελεύθερο πνεύμα και ανοικτούς ορίζοντες, που υποστήριζε με θέρμη τις ιδέες του, πιστός φίλος, πολύτιμος σύντροφος και άριστος οικογενειάρχης, πρόθυμος να συνδράμει κάθε εμπερίστατο. Αγάπησε και βοήθησε πραγματικά τη Δεσφίνα και τη Φωκίδα. Είθε η αγαθή του μνήμη ν΄απαλύνει την οδύνη της συζύγου του Γιώτας Καμπαφλή, των παιδιών, των συγγενών και των φίλων του για την απώλειά του. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδυνηρός αποχωρισμός είναι για όλους μας ο χαμός του αγαπημένου Φίλου και Συνεργάτη Βαγγέλη. Η απώλεια του είναι αισθητή σε όλους όσοι τον γνώρισαν, στην κοινωνία της Δεσφίνας και της Φωκίδας. Αυτού του τόπου που τόσο αγάπησε και νοιάστηκε αλλά και τόσο αγαπήθηκε.
    Άοκνος, ευδιάθετος, δυνατός, υπόδειγμα ενεργού πολίτη, υπηρέτησε με πάθος όνειρα και προσδοκίες και στάθηκε άξιος σύντροφος στο πλευρό της αγαπημένης Φίλης Γιώτας Καπαφλή και ξεχωριστός πατέρας στα παιδιά τους. Να τους δίνει ο Θεός υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τον αποχωρισμό με την αμέριστη συμπαράστασή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φτωχά τα λόγια στην απώλεια δικών μας ανθρώπων. Καλό Παράδεισο...
    Γώτα, καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΑΝΑ ΠΙΛΑΛΑ ΤΣΑΚΙΡΗ10 Ιανουαρίου 2018 στις 1:56 μ.μ.

    Έντονα συναισθήματα θλίψης μας κυρίευσαν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.
    Η απώλεια του Βαγγέλη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας και στις καρδιές μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην καλή φίλη Γιώτα Καπαφλή και στα παιδιά τους. Αιωνία του η μνήμη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Βαγγέλη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην δική μας Γιώτα και τους οικείους του.
    Καλό Παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή