Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Με βραβεύσεις η πίτα της Ιτέας...


   Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 στο Κυριακοπούλειο- Ηλιοπούλεο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία. 




   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ιερείς όλων των ενοριών της ΔΕ Ιτέας, ο Δήμαρχος Δ. Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δελφών -ΔΕ Ιτέας κ. Λιάνας Πιλάλα-Τσακίρη, η Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Δελφών κ. Έλλη Κοτσάνου- Ρομβοτσάνου, ο Αντιδημάρχος ΔΕ Άμφισσας κ. Αριστείδης Αγγελόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Δελφών κ. Ηλίας Θεοφάνης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ιτέας κ.Γουώρθ Τζών- Τάουνσεντ, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κίρρας κ. Γεωργία Μαντά, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τριταίας κ. Παναγιώτης Τσακίρης, Εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. 

    Η Αντιδήμαρχος κ. Λιάνα Πιλάλα- Τσακίρη παρουσίασε στην ομιλία της τον απολογισμό του έργου της ΔΕ Ιτέας για το έτος 2017 και αντάλλαξε μαζί με τους Προέδρους της ΔΕ Ιτέας, ευχές με τους παρευρισκόμενους. 
  Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές της ΔΕ Ιτέας στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου