Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών: Εκδρομή – προσκύνημα στην Αγία Ευθυμία για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου...   Ο προσεχής εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου συμπίπτει με Παρασκευή βράδυ (η παραμονή) και Σάββατο (ανήμερα) οπότε προσφέρεται για να δώσουν το «παρών» όλοι οι Αγιαθυμιώτες που βρίσκονται μακριά από το χωριό. 
  Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, για να διευκολύνει τους συγχωριανούς και τους φίλους που κατοικούν μόνιμα στην Αττική και θέλουν να μεταβούν στο χωριό αυτές τις ημέρες, πρόκειται να δρομολογήσει λεωφορείο για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου. 
   Η σχετική δαπάνη θα καλυφτεί από το ταμείο του Συλλόγου. Συνεπώς όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για την μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμιά επιβάρυνση.

  Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, στη 1 μ.μ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι είναι: Πειραιάς – Καλλιθέα – Σύνταγμα – Ομόνοια – Πατησίων.
   Η αφετηρία θα είναι στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά (εφόσον υπάρχει εκεί κόσμος προς επιβίβαση). Επόμενες στάσεις θα είναι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και όπου αλλού υπάρχουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή. 
Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 3 μ.μ. Δηλαδή η εκδρομή θα είναι τριήμερη. Όμως, για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή, πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 20 άτομα μέχρι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, διότι μπορεί η δαπάνη για το λεωφορείο να καλύπτεται από τον Σύλλογο, αλλά δεν είναι σωστό αυτό να πάει με λίγους επιβάτες.
  Γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 2103250354 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου