Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Λεωφορεία οργανώνει η Μητρόπολη Φωκίδας για το Συλλαλητήριο της Αθήνας...!! Την επόμενη Κυριακή αναχώρηση μετά την Θεία Λειτουργία για το Σύνταγμα...

 
  Μεγάλη συμμετοχή για στο Συλλαλλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, οργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Φωκίδος...

 Από την Άμφισσα και την Ιτέα θα ξεκινήσουν λεωφορεία στις 10.30 το πρωί από τους μητροπολιτικούς Ναούς, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας,  προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα για να μεταβούν στο Σύνταγμα και να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 για την Μακεδονία μας!

 Δηλώσεις συμμετοχής στους Ιερούς Ναούς...

5 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχουν μεγαλύτερα φαστιστοειδη από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ??????

      Διαγραφή
  2. Εχουμε κακη εμπειρια απο την διαμορφωση της εξωτερικης πολιτικης απο τους παπαδες ( ετσι δεν λυθηκε πριν 25 χρονια ) . Η εξωτερικη πολιτικη στις δημοκρατιες γινεται απο τις δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις , αυτο βεβαια προυποθετει οτι οι κυβερνησεις ειναι πατριωτικες ( οχι εθνικιστικες ) , οτι δεν εχουν απο πριν ξεπουλησει το θεμα και οτι ο λαος τους εχει εμπιστοσυνη.Εδω βεβαια δεν συντρεχουν τα παραπανω οποτε μπρος γκρεμος και πισω οι παπαδες και οι νεο μουλαδες.Ερημη πατριδα τι αλλο σε περιμενη με αυτους που εχουμε μπλεξει ενθεν και ενθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα! Ζω για τη μέρα που θα μπουν POS και στις εκκλησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ...ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥς ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή