Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Μετά από 10ετίες, θα αντικατασταθούν οι αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης της Ιτέας...;; εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ...!


   Ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου
«Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας» προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» εντάχθηκε από τη Δημοτική Αρχή το έργο «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας» προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ.

   Το έργο αφορά την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου της Ιτέας, ένα σημαντικό έργο για την υγεία των πολιτών της πόλης. 
   Η πρόταση του δήμου πήρε πολύ καλή βαθμολογία σε σύνολο 120 προτάσεων που υποβλήθηκαν στην αντίστοιχη πρόσκληση ενδιαφέροντος.

6 σχόλια:

  1. Πρόκειται για το ίδιο έργο που είχε λάβει προέγκριση από το ΕΣΠΑ το 2010 (Καποδιστριακός Δήμος Ιτεας ) και οριστική έγκριση τον Ιούνιο 2011 . Δυστυχώς μετά από απίστευτες καθυστερήσεις , παλινωδίες , ανεφάρμοστες μελέτες , ατυχείς δημοπρασίες το έργο αφού ξεπέρασε και τα τελευταια χρονικά περιθώρια χρηματοδότησης ΕΣΠΑ 2007 - 2013 απεντάχθηκε !! Επαναυποβληθηκε για νεα έγκριση ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗς ΣΤΟ ΕΣΠΑ 2014 - 2020 . Δηλαδή από το 2011 έχουμε φτάσει 2018 και ακόμα δεν υπάρχει σύμβαση με εργολάβο για να ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου !!!! ΚΑΙ Ο Δήμος Δελφών ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ την ένταξη ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ζητησει ταπεινα συγνωμη από τους πολίτες για την απίστευτη καθυστέρηση ενός ωριμότατου έργου το οποίο έλαβαν προίκα από τον πρωην καποδιστριακό Δήμο Ιτεας και αποδείχτηκαν ανίκανοι να εκτελεσουν οπως συμβαίνει και με το αποχετευτικο Κιρρας κ Βιολογικο Ιτεας και γενικότερα με όλα τα έργα .

    Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φταίει ο σημερινός για όλα αυτά;Θα μας τρελάνεις Γιώργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .Κ. ΔΡΑΚΑΚΗ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε Γιωργο.Πέστα εσύ και ο κόσμος καταλαβαίνει έστω και αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΡΑΚΑΚΙΕΕΕ, ΤΑ..ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρα το πρόβλημα δεν είναι ο τοπικός βουλευτής και ο Σύριζα, αλλά οι άνθρωποι εκεί στη Φωκίδα που -όσα χρόνια και να περάσουν-δεν μπορούν να ολοκληρώσουν ένα έργο της προκοπής! ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πάντα, να μην ξεχνιόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή