Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Νοσοκομείου Άμφισσας για την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ...


 Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο αμφισσασ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Άμφισσα, 20/10/2017

  Προς έκπληξή μας, διαβάσαμε το δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ για το Νοσοκομείο της Άμφισσας, πιστεύουμε ότι τα γεγονότα όπως αναφέρονται διογκώθηκαν και παραποιήθηκαν.
   Συγκεκριμένα, η Παθολογική κλινική δεν είναι κλειστή, εφημερεύει ορισμένες ημέρες το Μήνα (16 τον αριθμό). Το οφθαλμολογικό μικροσκόπιο είναι επισκευασμένο από τις 9/5/2017 σύμφωνα με επίσημη έκθεση της αντιπροσώπου εταιρίας, αλλά παλαιάς τεχνολογίας. Στο Νοσοκομείο της Άμφισσας την τελευταία 10 ετία τουλάχιστον, υπηρετούσαν δύο Καρδιολόγοι, το ίδιο και σήμερα. Ο δεύτερος Καρδιολόγος μάλιστα προσελήφθη τους τελευταίους μήνες. Η Ακτινολόγος Ιατρός παραιτήθη προ ολίγων ημερών. Η διασωλήνωση συνιστά ιατρική πράξη, δεν απαιτεί την παρουσία Αναισθησιολόγου. Οι Αναισθησιολόγοι είναι τρεις εδώ και χρόνια.
   Η φύλαξη του Νοσοκομείου είναι ελλιπής εδώ και χρόνια. Η αξιοπιστία της είδησης περί κατασκήνωσης αλλοδαπού στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου αμφισβητείται.
  Το εντυπωσιακό όλων βέβαια είναι η παράγραφος που αναφέρεται στα ρουσφέτια. Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε. Οι δυο αυτοί συνάδελφοι έχουν οριστεί οικειοθελώς οδηγοί του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, μετά από έκκληση προηγούμενης Διοίκησης, λόγω της υποχρεωτικής μετάταξης των οδηγών του Νοσοκομείου στο ΕΚΑΒ το 2014, για να εξυπηρετήσουν επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου. Η ανάληψη των καθηκόντων αυτών από τους συναδέλφους έγινε ανιδιοτελώς και εις βάρος της προσωπικής τους ζωής και για κανένα λόγο δεν χρήστηκαν οδηγοί της Διοικήτριας.
   Τέλος, προς ενημέρωση όλων, οι πληροφορίες αυτές δόθηκαν στην ΠΟΕΔΗΝ πιθανόν από συναδέλφους του Γ. Νοσοκομείου Άμφισσας λόγω υπερβάλλοντος συνδικαλιστικού ζήλου, παραγνωρίζοντας ότι δυσφημούν και βλάπτουν τη λειτουργία και την εικόνα του Νοσοκομείου μας, όπως επίσης απαξιώνουν τους λοιπούς συναδέλφους που αγωνίζονται καθημερινά με σωματικό και ψυχικό κόστος να κρατήσουν ανοιχτό το Νοσοκομείο προς όφελος των κατοίκων της Φωκίδας.

           TA MEΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
                ΤΗΣ
               ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

11 σχόλια:

  1. Αυτη η ανακοινωση περισσοτερο μοιαζει με ανακοινωση της διοικησης παρα σε αναλογη συνδικαλιστικης παραταξης .Μερικοι αισθανονται την αναγκη να γινονται βασιλικοτεροι του βασιλεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ονοματακια σας ντρεπεστε να τα γραψετε;; Ουστ, ρεζιλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιοι που λενε πως πληρωσαν το τιμημα των επιλογων τους καλο ειναι να θυμουνται οτι ελαβαν και ακυρωσαν επαναλαμβανομενες αποσπασεις και μεταταξεις οικογενειακως επι ΠΑΣΟΚ (ελεω ξαδερφου).Τα ταξιδια στη Λαρισα και στην Λαμια τα ξεχασαν καθως και το αλλο στην Αθηνα οπου το αυτοκινητο εμεινε απο ζημια .Οσο για τα βραδυνα ( με αυξημενα εσοδα) εχουν κανει ολες οι διευθυνσεις και διοικησεις τα στραβα ματια παραχωροντας τα δικαιωματα του προισταμενου ( ατυπως) σε αλλους ή αλλες ( υπογραφες αδειων , ρεπο, διορων κλπ) που απορρεουν εκ της θεσης τους.Αρα ή εχουν κοντη μνημη ¨η το ψεμα παει γονα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συμπεριφορά κάποιον γιατρών είναι απαράδεκτη και δίνει την εντύπωση ότι το νοσοκομείο είναι τσιφλίκι τους ...δεν ξέρω αν είναι ακόμη εκεί ...Όσο και να θέλει το προσωπικό και κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά τους και να βοηθήσουν όσο μπορούν με ανθρώπους σαν αυτους εκεί νοσοκομείο δε θα γίνει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝ ΑΤ Ο ΤΟΥ..........

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ??? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ..

      Διαγραφή
  5. για τον συναδελφο σας τον προισταμενο που κανει μονο νυχτα δεν λετε κουβεντα.250ε το μηνα επιπλεον ειναι καλα εεε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ?

      Διαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΔΗΓΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ Ι.Χ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ .ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΣΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ¨¨τσουβαλιασε ¨¨ολους ( οσοι ειστε στην παραπανω ανεξαρτητη συνεργασια...ταχαμου κλπ 2-3 δηλαδη και ο ιδιος στις τελευταιες εκλογες για το σωματειο πηρε του π..λο )και βγαλατε αυτη υην ανακοινωση που ειναι ντροπη για συνδικαλιστικη και μαλιστα αριστερη παραταξη.Μνημειωδες συνδικαλιστικο λαθος και το ξερετε πολυ καλα οτι οσα παραπανω γραφετε η΄τα περισσοτερα ειναι στον αερα για να μην πω κατι περισσοτερο .θα περιμενα κανεις οτι απο την Δευτερα καποιοι απο τους παραπανω θα διαχωρησουν την θεση τους διαφορετικα ειναι ολοι συνυπευθυνοι τουλαχιστον απεναντι στους συναδελφους και στους ασθενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή