Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανεξάρτητης Συνεργασίας Νοσοκομείου Άμφισσας: Συνάδελφοι, αφήστε τις συνδικαλιστικές κορώνες και ανακρίβειες και καλέστε Γενική Συνέλευση τώρα...!!!


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Άμφισσα, 23/10/2017 

Σχετική εικόνα
   Συνάδελφοι του Δ.Σ. του σωματείου,  
Πρόεδρε και Γενικέ Γραμματέα, 

 το δελτίο τύπου το συντάξαμε προς την ΠΟΕΔΗΝ μετά από δική σας άρνηση για την αποκατάσταση της πραγματικότητας και για να τους επιστήσουμε τη προσοχή ως προς την αξιοπιστία των πηγών τους. 
 Από τα γρήγορα αντανακλαστικά σας καταλάβαμε δυστυχώς ποιοι είναι οι καλοθελητές. 
 Οι συνδικαλιστικές σας κορώνες περί παραίτησής μας και τα λόγια εντυπωσιασμού στα οποία αρέσκεστε αποδυναμώνουν τη θέση σας.  
 Συνήθως παραιτούνται αυτοί που διαδίδουν ανακρίβειες. 
 Όσο για την υπεράσπιση της Διοίκησης γνωρίζετε πολύ καλά ότι συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις, στην απεργία-αποχή της ΠΟΕΔΗΝ αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις και στις ανακοινώσεις όταν αυτές παρουσιάζουν την πραγματικότητα ως έχει. 
 Γι αυτό και από κοινού συντάξαμε δελτίο τύπου στοχοποιώντας την Διοίκηση στις 17-10-17 δημοσιεύοντάς το προς τον τοπικό τύπο, το οποίο συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε απόλυτα.


Συνάδελφοι καλΕστε γενικΗ συνΕλευση - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ.



TA MEΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΤΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Νοσοκομείου Άμφισσας

19 σχόλια:

  1. Μπορω να πω μονο μια φραση΄΄ψυχιατρικη εκτιμηση΄΄.Κατι δεν παει καλα σ΄άυτον το νομο...η μας θεωρουν μ@λακες η οντως ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδιά τα έχετε τελείως χαμένα. Αφού στηρίζεται τη δική σας ανακοίνωση, τι διαφορά είδατε στην ανακοίνωση της Ποεδην. Τα ίδια πράγματα αναφέρονται με άλλα λόγια. Εκτός από την καταγγελία για τον προισταμενομαναβοσοφερ του ΓΝ Αμφισσας.Πράγμα το οποίο θα έπρεπε και εσείς να είχατε και στη διοίκηση αλλά και δημόσια καταγγείλει γιατί κατά τη γνώμη μου αυτό είναι και πολύ σοβαρό. Επομένως τι κοπανιεστε και εκτιθεστε???Αλλιώς είστε όντως για ψυχιατρική εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα η αναξιοπρεπεια σας δεν εχει ορια, οπως κ ο ξεπεσμος σας,απλα ειστε αξιολυπητοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο fokidatv αναφέρονται αποσπάσματα μονο απο το δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ. Ολόκληρο είναι στη σελιδα της ΠΟΕΔΗΝ (poedhn.gr δελτίο τύπου 18-10-17) και υπάρχουν όντως πολλές ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελη του ΔΣ της ανεξ. συν. εργαζομενων μην εκτιθεστε αλλο οχι στα αλλα μελη της πλειοψηφιας αλλα στους συναδελφους σας που σας τιμησαν με την ψηφος τους. Σας ψηφισαν γιατι ειχαν μια εκτιμηση στο προσωπο σας γι αυτο που ειστε ο καθενας ξεχωριστα και οχι σαν παραταξη ( που βασικα δεν ειναι παραταξη ) και αυτο αποδεικνυετε απο το γεγονος οτι ο αρχηγος αποδοκιμαστηκε κατα την ψηφοφορια . Αρα πρεπει να απολογειστε στους συνσδελφους για τα γραφομενα σας και οχι μονο στην αντιπαραθεση σας με τα αλλα μελη του ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕ! ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. Η ΣΚΙΩΔΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΜΕΚΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΟΙ "ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη σου πω και σε μενα φαινεται οτι ψαχνουν εξιλαστηριο θυμα να φορτωσουν αυτο που γινεται στο νοσοκομειο

      Διαγραφή
  7. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ,Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΓΙΤΙ ΑΡΑΓΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο την στιγμη που κρατατε ολα τα στοιχεια και δεν τα στελνετε πρωτα στον επιτροπο και στον εισαγγελεα ειστε συνυπευθυνοι,και κατι αλλο κρυβετε απο πισω,αυτο ειναι και το μοναδικο θεμα συζητησης αν γινει συνελευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΥΒΕΤΕ Η ΙΔΙΑ \\ΦΤΕΡΝΑ//.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβαστε το καταστατικο Γενικη Συνελευση μπορειτε να προκαλεσετε και ΕΣΕΙΣ.Αφηστε το δουλεμα και τον τυχοδιωκτισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΝΑΒΟΣΟΦΕΡ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Κωστοπαναγιώτου θέλω κι εγώ να δουλεύω όποτε και αν γουστάρω στο Κέντρο Υγείας.. ειμαι συνδικαλιστρια μπορειτε να με τακτοποιησετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΝΑΒΟΣΟΦΕΡ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΜΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ, .ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΚΑΝΕΙ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να μην ξεχασω να φυγω απο το ΚΙΝΟ να ανεβω με τους προισταμενους στη διοικηση να γραψουμε μια καινουργια ανακοινωση υπερ των εργαζομενων να τη παω στη νομαρχιακη του συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή